Affirmationer

Affirmationer är positiva meddelanden som du uttalar högt eller i ditt inre som kommer till dina ögon och öron. Du ser en inre film såsom om du dagdrömmer. Ord och tanke är ett och bildar en affirmation. Tankar och ord är energi. Jag är det jag manifesterar. Jag är tanken och min affirmation. Dina ord är som en matematisk uträkning som du sänder ut. Därav är det viktigt att tänka på vad man säger till sig själv och andra, högt eller i dina tankar. Exempelvis meningen jag är glad. Det är en affirmation som höjer din vibrationsnivå. Du känner en förnöjsamhet och en bra vibration och känsla i kroppen. Testa olika positiva affirmationer och jämför med negativa syrliga kommentarer. Vilken känsla vill du känna?

Jag är – I am

Affirmationen börjag alltid med jag är eller på engelska I am. Varför? Affirmationen genomsyrar att Jag är det. Jag är glad, Jag är rik, Jag är lycklig, jag är sportig, jag är rolig, jag är kär i livet. Ta emot känslan när du säger affirmationen.

Exempel på affirmationer: 

Jag är stjärnan i mitt liv.

Jag är alla mina drömmar, hopp om att mina drömmar förverkligas.

Jag är ljuset och all ljus på min framtid.

Jag är kärlek.

Jag är värd att ta emot:

Skapa och manifestera dina affirmationer. Få ner den skapande kraften och vibrationerna i hela kroppen och utgå från hjärtat och sedan upp till hjärnan. Hjärtat och hjärnan sammarbetar med hela kroppen som tar in affirmationen. Viktigt att få ner din affirmation som du tror på din skaparkraft, dina drömmar till hjärtat. Förstärk attraktiv positiv energi i hela kroppen. Du måste tro på dina ord och affirmationen och vibrera kärlek. Följ ditt själsliga kall och bli framgångsrik!

Jag välkomnar nya förändringar. jag välkomnar nya vanor, rutiner, ritualer och beteendemönster.

Jag tar hand om min kropp, min själ och mina behov.

Jag välkomnar in nya vänskaper!

Jag är värd:

Kärlek

Jobberbjudanden

Familjeliv

En partner

Pengar

presenter

Resor

Love and Light

Maria

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Leave a Reply