Artikel av: Maria Danielsson, 13 mars 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

En del vill spela dubbelmatch:

Det finns olika typer av matcher som spelas såsom Evighetsmatchen, Singelmatch, Dubbel match och ingen match alls.

En del personer klarar inte vara ensamma och självständiga utan måste spela i tvåsamhet. Parmatch och dubbelmatch. En del matcher spelas av två spelare som är förhoppningsvis jämspelta och tighta i sina mål.

En del spelar överdrivet Allan Ballan, clown och pajas roller tramsar  på planen och verkar ur match. De finns olika typer av spelare: Den spännande, snygga, flörtiga, sura, allvarliga, stela, söta, kära, fula, osmakliga, den äckliga, den livliga, den stökiga, den livströtta, den harmoniska och balanserade, den gulliga, pigga, dominanta, auktoritära, snälla, vänliga, den hårda. Coola, hjälten och lagledaren. En del spelare är medvetna och andra är omedvetna om hur de spelar och vilken attityd de har och sänder ut. En del människor förstår knappt någonting av spelets regler och språk. Några deltar inte i spelet utan sitter på avbytarbänk och väntar på att få komma in i matchen. En del får inte ens vara med i någon match som pågår. En del människor fattar inte ens att match pågår just nu. Ingen match alls.

En del värmer upp innan start och andra hoppar över. Många spelare är vältränade med muskler och andra har slappa muskler. En del spelare har värmt upp med visions och målbilds övningar, meditation och affirmationer. En del andra spelare hoppar över. Många spelare är vältränade både fysiskt och mentalt. Många människor står över både fysiskt och mentalträning. För inte tala om rätt kosthållning och vatten. Matchen håller på tills domaren dömt klart.

  • Vilken match vill du delta i?

  • Vem vill du möta? Vilken spelare är du mest lik?

  • Vilken drömmatch och väg väljer du?

Love and Light

Maria

18 Comments

Leave a Reply