LivsstilMariablogg

Så som du tittar på världen, så tittar världen tillbaka på dig

Spegelbild

Vi drar till oss människor som speglar oss. Vi är det vi projicerar ut till vår omvärld. Är du glad så möter du entusiastiska, engagerande och upplyftande människor som vill dig väl i livet. Tycker du inte om de människor du möter dagligen? Då kan du ha stött på patrull, hinder på vägen och dras in i jobbiga scener och situationer som är helt oväntade som du måste hantera och fixa. Vad speglar dessa människor hos dig? Varför väcker de irritation, ilska och en känsla av falskhet och opålitlighet inom dig.  Är det deras hårda ord, giftpilar till kommentarer och attityd som du stör dig på. Du undrar vad stödet och förtroendet är hos de som håller på med fula härskartekniker,maktkamper, intriger i power-dynamiken i grupper. Ha tillit till dig själv. Du är din egna auktoritet! Det finns riktig omsorg och gemenskap runt dig. Sök efter trevliga och genuina människor som kan ge dig riktig äkta glädje omsorg och gemenskap.

Vanemönster och tankemönster

Hur ser dina gamla vanemönster och tankar ut? Ta bort ett sätt att tänka, tänk om och tänk annorlunda. Se på dina relationsmönster som inte fungerar så värst vidare bra. Till din familj, släkt, partner, jobbkollegor, patienter, klienter, institut, organisationer och myndigheter. Ta action och gör något åt saken. Se på dig själv och andra människor med ärliga ögon.

Gör dig av med relationsmönster som inte fungerar. Ältande gamla minnen som du upprepar som en rispig CD -skiva från förr inom dig. Minnen i tankar och cellminnen i kroppen. Gör dig av med orostankar som inte fungerar i längden. Självkritik, andras fördömande, klagosånger, misstag och klander är endast rädsla. Motsats till rädsla är kärlek.

Bli medveten om gamla sår även de från din barndom, skoltid och uppväxt. Bort med gammal sorg, rädsla, ärr, irritation som har fastnat i halsen, i axlarna eller någon annanstans på din kropp. Rensa ut din kropp med vatten. Rena dig själv och jorda dig. Detoxa och ta bort dig själv från giftiga relationer, människor som inte vill dig gott. Se över din miljö och gå iväg från en rörig giftig arbetsmiljö. Ta bort de saker, platser, människor, miljöer som måste bort från ditt liv så ny energi och nya möjligheter kan komma in. Emotionellt bagage måste iväg. Det viktiga är att ha balans till disharmoni. Utvärdera det som fungerar bra i ditt liv och de saker, miljöer och situationer som fungerar mindre bra. Du har bara ett liv och var rädd om det!

Tänk om och gör nya saker

Ni skapa er egna verklighet och erfarenheter med era tankar. Välj därför glädje, sinnesfrid, välmående och välbefinnande. Gör en vår rensning! Rena dig själv så du kan blomstra som en vacker ros. Kärlek healer dig, så öppna upp för kärlek, romans och upplyftande tankar. Din hälsa och mathållning är viktig. Sträva efter att äga harmoni, balans, säkerhet, centrering, andas rätt och hitta känslan av frihet i din kropp. Du har en längtan till något nytt ska börja hända i ditt liv. En bostad, nytt jobb, utbildning, en resa eller familjeliv. Förändring och viljan att våga mogna och utvecklas. Lev på hoppet, dröm stort och ha ljusa positiva tankar som leder till högre vibrationer, som du sänder ut till världen. Du blir och är vad du tänker. Nya tankemönster, intentioner och känslor tar form till något bättre, är nu på väg. En ny start leder till en förändring i ditt liv. Snart står solen och värmen inför dörren och väntar på att du ska ut på äventyr, en ny resa kan påbörjas mot säkrare vatten.

Börja med att ha en bra relation till dig själv. Den enda du kan lita på är dig själv. Du har självvärde och självkärlek. Ha tålamod med din kropp och dina tankemönster. Du ser framstegen komma när ditt inre högre jag och ditt Ego måste samarbeta. Vad är din ego identifikation? Vad är ditt självvärde? Lyssna på ditt hjärta som samarbetar med magen och hjärnan. Vad mer kan du göra för dig själv? Ställ frågor som du vill ha svar på. Vänta och lyssna inåt på svaren.

Affirmation: 

Jag äger självvärde!

Jag duger som jag är. Jag kan lyckas. Jag är accepterad av alla. Jag är värd bättre. Jag kan transformeras. Jag är i transformation. Jag är min dröm. Min dröm är här. Jag är längtan till något nytt.

Love and light

Maria

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Leave a Reply