Hej,

För det första vill jag tacka alla läsare för er feedback, lästips, kreativa kommentarer, nyhetsbrev, sponsring, donation, större plattform, uppslag, foton, nätverk och artikelidéer. Jag har själv en hel byrålåda full med anteckningar och uppslag så det räcker även till en bok. Jag hade aldrig trott att på så kort tid få många följare på bloggen. Jag måste erkänna att jag var lite naiv när jag la ut bloggen. Trodde aldrig i min fantasi att jag skulle få hela världen som bloggläsare. En Internationell läsekrets. Jag tänkte bara att det vore kul att få lite följare som vill läsa mig. Vore glad att jag kan hjälpa en läsare med lite råd på vägen. Målet är att bloggen ska ha innehåll, insikt och ha meningsfulla texter. Jag skriver om det jag själv som läsare vill läsa om.

För det andra har jag inte börjat marknadsföra min blogg än och dragit igång någon riktig stor PR-kampanj varken i Sverige eller utomlands. Jag har inte haft någon egentligen PR strategi förrns i nuläget. Tack vare er bloggläsare har jag fått värdefulla tips om vad jag borde göra och skriva om. Mitt fösta steg kommer bli ett Facebook konto. Linkedin profil finns redan. Ett annat delmål blir att till sommaren får jag öppna ett Youtube kanal. Min man har lovat att bygga en studio till mig i sommar. Han är i alla fall lite med i min i mina förändringar och livsmål.

En sak måste jag erkänna och det är att endast min man vet som att jag har en blogg. Ingen annan vet.  Igår frågade faktiskt min man: -Hur går det egentligen med din blogg som du så gärna ville ha? Skriver du några texter? Jag berättade att jag visst har bloggläsare och lagt in blogginlägg. Vill du se? Tyvärr var han ju mindre intresserad, så han har fortfarande inte sett min hemsida. Jag berättade att jag har internationella läsare världen över. Men han tror fortfarande inte på mig. Han tror att jag endast har svenska läsare. Min plan är att successivt om några veckor kan jag delge mina föräldrar, syskon, vänner och bekanta min blogg. När bloggen har tagit ett till steg framåt. Tro mig, jag har själv varit klient och blivit coachad om detta etiska dilemma. Jag lever ett dolt liv tyst som en mussla. Ingen i min släkt vet mina framtidsdrömmar och vart jag befinner mig exakt på min livsväg, utom ni bloggläsare.

För det tredje så har ni läsare förstått att jag går en coachutbildning och nu på fredag tar jag Examensprov. Vilket är viktigt för mig. En av mina livsdrömmar! All min lediga tid mellan kl.08-18.00 studerar jag så mina tankar upptar allt om coach utbildning och samtalsmetodik denna vecka. Det blir veckans tema. Nu är jag ännu mer peppad, inspirerad och motiverad till att skriva fler texter och blogginlägg och artiklar.

Bloggkärlek till dig!
Maria

Leave a Reply