INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED NESTLÉ/ VICTORINOX

Artikel av: Maria Danielsson, 26 april 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Victorinox Huntsman Swiss Army Knife London Bagage

Kära läsare,

Äntligen fredag och idag presenterar jag inspirationsbilder från ett gym, som jag passerade vid namn Steel House Copenhagen.

Holy moly, rosa väggar! Men färgvalet inspirerade mig till att gå på gym och vilja börja träna. Ja, lite lättare träning dock än stora vikter och tyngdlyftning. Den Rosa väggen och den fina inredningen inspirerade mig till glädje. Jag blev genast pigg och glad av träningsmiljön.

Mitt Toppmål: Hitta tid till rolig träning. Börja motionera.

Jag tänker idag vara snäll mot mig själv, tänka på mina goda tankar och säga fina uttalade ord. Tänka bra positiva tankar om min kropp. Älska mig själv! Älska andra människor! Bemöta mina medmänniskor vördnadsfullt, respektfullt och anständigt trevligt bemötande mot alla mina medmänniskor, jag möter där ute i livet.

Be kind! Hur då?

Var stilla och närvarande i nuet. Känn in din närmiljö. Smak, doft, känsel, hörsel. Vad ser du? Vad upplever du? Le och var glad! slappna av utan press och krav på dina spända axlar. Skaka loss och försök ta bort negativa energitjuvar. Människor som påverkar till en neråt gående spiral. Idag gör dig av med negativa tankar. Njut nu av stillheten runt omkring dig. Se skönheten, titta upp på solen och himmelns ljusa färger. Hör fåglarna kvittra och barn som skrattar. Njut av vad vår moder jord ger oss, du andas, du lever och du är stilla med dig själv.

Victorinox Huntsman Swiss Army Knife London Bagage

 

Frågor:

-Vilken träningsform inspirerar dig?

-Vad och vilken träning gör dig lyckligast?

-När känner du dig som mest fri?

Är det människorna runt omkring dig som du inspireras av? Bekväma träningskläder? Olika varianter av träningsmaskiner? Snygg inredning i träningslokalen? Luktar gott och har bra Air-conditioning? Skön träningsmusik med högt tempo? Exotiska rökelser och ljus i lugn yogamiljö med avslappningsövning. Simma i havet eller i simbassäng? Sportfiske? Tennismatch? Golfrunda med vänner? Fotbollsmatch? Pingisturnering?  Skidskytte? Friidrott? Slalom? På en cykeltur? Bandymatch? Ishockey? Polomatch? Rugby? Baseboll? Klättra i berg? Skogspromenader eller jogga. Gå promenader i löpspår i naturreservat?  På en hästrygg ridandes i full galopp och vinden fläktar i ditt ansikte och hår? Jag är fri!  Jag andas och jag tackar Moder Jord! Tack! Jag är i stillhet, jag är centrerad i balans. Jag lever i harmoni.

Affirmation:

Jag har en stark passion för min träning.

Jag är unik och jag är speciell.

Jag är en stjärna!

Jag är en stjärna på min sport!

 

Kärlek och ljus

Maria

Leave a Reply