Artikel av: Maria Danielsson, 3 maj 2019.

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

KVALITET ÄR ICKE TILL DISKUSSION

Det finns massor med roliga och bra slogans som är fantastiskt helt klockrena!

När jag gick en promenad i centrum av Köpenhamn såg jag detta budskap. En briljant Företags slogan. Dessa ord satt på en vimpel uppe på en byggnadsställning. Kvalitet behövs inom alla arbetsområden, yrkeskårer och arbetsroller, sakfrågor i stort och smått i hela världen. Du kan inte tumma på kvalitet i ett aktiebolag. I ett land,  i en stat. Ett företag kan förlora massvis med pengar.

Även mat och vatten kvalitén ska komma i första rummet. Även Sömnkvalitet. Detta gäller alla dina basbehov. Hur man får kvalitet? Genom kunskaper, teknologi och kompetens. Kvalitet måste komma främst! Detta anser jag gäller allt och alla områden. Ska du göra  något och utföra en handlingen?Ska du säga något till din medmänniska, uttala dig ? Var stolt över dina kvalitets handlingar.

KVALITET ÄR ICKE TILL DISKUSSION – Denna slogan behöver ingen mer förklaring. Punkt slut. Slut diskuterat! Motparten blir ju mållös.

Detta budskap etsade sig  fast i mitt huvud i en hel vecka. Tänk om alla människor tänkte så här i världen. Tänker på kvalitetssäkring både i sitt hem och på/med sitt företaget. Jag fick därmed uppslag till mitt tidigare blogginlägg, då jag skrev om hur viktigt det är med kvalitet i din närmiljö, arbetsmiljö.

Vikten att kunna uppförande koder, social kompetens, följa uppställda sociala regler och kod i offentliga miljön. Politiska intresse falanger och ideologier spelar väldigt stor roll. Även Public service maktens rapportering och vinkling. Media profilers åsikter och kända människor Twitter/Instagram utspel spelar viktiga avgörande roll då det påverkar kollektivet folkmassan både barn och vuxna läser och följer. Både positivt och negativa aktörsroller i mediebruset.

Affirmation: Jag är kvalitet. Jag sätter kvalitet i främsta rummet.

Love and Light

Maria

47 Comments

Leave a Reply