INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED RITUALS

Artikel av: Maria Danielsson, 13 maj 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Grannflickan

Här satt jag en fredagskväll på mitt arbetsrum och skulle förklara med ord i en artikeltext om hur det går till i praktiken med manifestering och olika tekniker. Egentligen hade jag redan förklarat det i mitt föregående blogginlägg. Jag återkopplade med fakta och bildbevis med en TV-inspelning. Jag hade alltså i en veckas tid gått och tänkt på hur jag på bästa sätt ska komma ut och kontakta Media angående min Blogg. Vilken seriös journalist finns det? Är det Magasin, vilken tidning, eller är det radio. Tv hade jag uteslutit i mina tankar. Det var tydligen inte ett så synligt visuellt mål för mig. Detta alternativ fanns alltså inte med på min lista och i min vildaste fantasi. Att kontakta Tv är ju inte det första man gör och tänker direkt på som alternativ.

När jag just hade tagit sista slurken ur kaffekoppen ringde det på ytterdörren runt 18.30-tiden en fredagskväll. Åh, nej vem kan det vara som plingar på så här på kvällen?  Var min första tanke. Jag ska ju just komma igång med mitt blogginlägg och lägga ut. Vilket nu försenades ytterligare några dagar.

Det var 12-åriga grannflickan Isabel som ringde på dörren och frågade om hon fick komma in och värma sig och bli lite omhuldad en fredagskväll. Hennes föräldrar hade ännu inte kommit hem. Visst, det gick ju bra. Så jag bredde en ostsmörgås och gav flickan ett saftglas. Hon tackade och jag satte på en amerikansk komediserie på Nickelodeon. Hennes föräldrar kom 40 minuter senare och knackade på.

Jag vill tillägga att våra grannar knappt hälsar vi på. Säger ett kort Hej, tittar ner försynt i marken och springer vidare till nästa ärende. Flickan har kommit en gång tidigare i höstas 2018, då en stark höststorm bröt ut. Det var en sen höstkväll och hon sökte då tröst och skydd mot alla saker som blåste upp i stormen. Jag fick då ringa mamman och pappan att hon befann sig på säker mark hemma hos mig. Att grannflickan kom nu på fredagskvällen när jag skulle beskriva om manifestering och hur man gör blev en stark upplevelse och jag kom att tänka på att det var en synkronicitet upplevelse, en medvetandens scen upplevelse.

För den omedvetna människan är säkert detta en obetydelselös livsscen, för dig. En flicka du knappt har kontakt med ringer på dörren scen en fredagkväll. För en upplysta och medvetna människan blev detta en Aha upplevelse. Ett Polletten ”trillade ner moment”.

Exakt hur fick jag/vi vara med vid TV-inspelningen.  Då SVT nästan bildligt talat knackade på min mammas ytterdörr. Vi hade just ätit klart vår söndagsmiddag kl. var runt 19.00 på kvällen. Då kom grannen Roland och Helge och frågade om vi ville vara med på en TV-inspelning. Nu inom trettio minuter vid kl 20.00. Det behövs barn statister som plockar upp och räddar grodor. Vi alla hoppade in i bilarna och åkte direkt till TV-inspelnings tillfälle.

Jag tyckte detta var en komisk och annorlunda gest av Universum, kombination av attraktionslagen, synkronicitet och väldigt hög manifesteringsteknik med hjälp av att utstråla kärleksfrekvens och hela tiden arbeta med affirmationer. Här stod jag mitt i en TV-inspelning efter att jag hade ställt en fråga tidigare under dagen. Därpå visste ingen av familjemedlemmarna att jag hade en blogg eftersom jag avslöjande detta under middagen. Men jag avslöjade inte att jag hade tänkt kontakta media inom sinom tid. Jag som samhällslärare hamnade i ett nyhetsprogram för barn. Jag vet om att nästan alla skolelever i nästan hela Sverige tittar på Lilla aktuellt på lektion. Själv brukade jag visa veckans avsnitt på fredagar.

När jag två veckor senare tittade på Lilla aktuellt inslaget hade redaktionen döpt det till. Djuren blir färre på jorden.  Ja, tydligen skulle jag vara med i detta Tv- inslag om att värna om vår natur och Moder Jord som jag har skrivit väldigt mycket om i mina artiklar. Det är så jag tolkar det med att Tv knackade på dörren. För att jag skulle kunna sprida budskapet vidare- World Wide via min blogg. En del andra kan hävda att det är slumpen eller ödet. För mig var det en rolig upplevelse med barnen och familjen som blev dokumenterad en vacker aprilkväll. En  Attraktionslagen och synkronicitet upplevelse.

Gud arbetade i mig eftersom han/hon/den/det i universum vet om alla mina tänkta tankar, böner och förhoppningar. Det finns inga hemligheter allt är bara öppet. Alla tankar är energi.

Ordspråk: ”Divine timing”. Jag öppnade dörren och vågade alltså svara. Man brukar säga Time is divine” och jag är på rätt livsväg mentalt och spirituellt. Allt manifesteras exakt som du tänker med både hjärtat är med och hjärnan. Exakt på rätt tid, plats och på rätt sätt. Det finns ett syfte, mening och mål. Har du varit med om en liknande upplevelse?

Symbolen med Bilden

 

Bilden på flickans rosa ryggsäck, jacka och tygpåse symboliserar: Att vara medmänsklig. Snäll mot andra personer, vara empatisk, social intelligens, stärka sin intention, vara inkännande mot andras behov, utstråla värme och vara en ödmjuk människa. Fick detta budord kanaliserat till mig:

”Du skall äls­ka din nästa som dig själv. Något större bud än des­sa finns in­te.” Den skriftlärde sa­de: ”Du har rätt, mästa­re! Det är som du säger: han är den en­de, det finns ing­en an­nan än han. Att äls­ka ho­nom av he­la sitt hjärta, av he­la sitt förstånd och av he­la sin kraft och att äls­ka sin nästa som sig själv”. Frågan om det viktigaste budet.

Bibeln: Mark 12:28-34

omedelbart svar:

Universum hade gett mig ett omedelbart svar och ett budskap på min ställda fråga om hur jag kan skriva om attraktionslagen och synkronicitet på ett vardagligt sätt så att alla läsare hänger med. De som har läst andlig litteratur och praktiserat varje dag de senaste 20 åren kan ju allt detta utantill. Jag pratar om Gurus, andliga spirituella lärare, ledare, nunnor, munkar, mystiker och Medium.

Mitt kall i livet handlar om att vara coach, lärare, Influencer, inspiratör, ge mentalt stöd och värme, ge service till andra människor, lyfta upp andra och frigöra blockeringar, förmedla kunskap och visdom, Religion och filosofi, berätta om andlighet som en filosof gör, Se människans frihet, fred och ge styrka, se människans självvärde och Power. Förmågor och egenskaper, hela med ord och med kärlek.  Se helheten i en sakfråga och kommer med nya rådgivande perspektiv.

Jag har bloggat nu i över tio veckors tid och den resan jag har gjort under dessa tio veckor är svårt att ibland ta in. Träffat väldigt många nya människor, dagligen kontakt med ytterligare nya människor via mail och samarbetspartner. Jag är oerhört tacksam! Jag har även utbildat mig till coach och bygger nu upp en coachverksamhet och min bloggverksamhet.

    

Jag har suttit mestadels av tiden i mitt arbetsrum och skrivit säkert i tusentals timmar under väldigt många år. Formulerat mig, redigerat texter, bilder och fått nya kreativa uppslag och innovations mål. Det ger mig total tillfredsställelse. Att vara committed till sig själv ger självvärde!

Min unika nisch att hjälpa, bidra, filosofera, inspirerat med att nå ut till läsaren på ett äkta sätt.  Publicera idéer, sprida mina ord och kommunicera. Det behövs i denna ostabila värld. Jag är som lyckligast när jag når ut och delar med mig av mina kunskaper till mina läsare och mina vänner.

Affirmation: Lev ditt liv med ditt syfte.

 

Love and Light

Maria

Leave a Reply