INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED RITUALS

Artikel av: Maria Danielsson, 15 maj 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Synkronicitet

Synkronicitet ”upplevelsen av två eller flera händelser som saknar synbart orsakssamband, eller som osannolikt kan förekomma tillsammans av en slump, ändå upplevs som förekommande tillsammans på ett meningsfullt sätt”. När jag talar och tänker på en sak, en person, ett ämne, topphälsa, bättre kostråd, ett kontrakt, ny hobby, ditt drömjobb, en intervju, din blivande livspartner, ett bilmärke, ett sommar hus, en dator, ett klädesplagg.

Vad händer då? Ja, då dyker det upp om du intensivt tror och tänker på det. Som du ber får du svar. Följaktligen ställ en fråga högt till universum och du får ett svar. Det kan vara ett symboliskt visuellt svar, ett meddelande du hör eller att du ser något. Varje tanke, ord och handling har en känsla i attraktionslagen. Öppna dina ögon och se dig om. Öppna upp ditt hjärtchakrat för sanningen för att göra beslutet enklare. Dansa med i kosmos dansen och se vart den leder dig, nya dörrar öppnas om du vill.

Attraktionslagen är som den Buddistiska karma lagen. Det vi sår, det får vi också skörda. Sänder du ut kärleks signaler då tar du emot kärlek i olika former. Det vi sänder ut, är det vi får tillbaks. När du tar emot ett svar från den högre intelligensen universum så bör alla dina sinnen vara öppna: Lukt, smak, känsel, hörsel, inre syn och visualisering och du vill ta emot. Det är även viktigt att du inte är krampaktigt rädd. Du vågar vara öppen för ett svar.

På ett andligt språk säger man att du ha kommit långt i din spirituella växande och mognad att” Du är öppen och mottaglig för inre budskap”. Du är en öppen person. Annars säger man tvärtom att man är en stängd person. Man kan kalla det för att personen är en grå eller mörk varelse, en robot. Du vill absolut inte bli guidad och vägledd och har därmed stängt ner dig på grund av rädsla. Svårt att vara avslappnad, våga känna inåt med känslor, svårt med acceptans, släppa taget och förlåta andra och dig själv. Men försök rensa ut känslor, detoxa och släng bagaget från din kramp kropp och smärta. Stäng gamla dörrar så att nya dörrar kan öppnas upp. Då är du redo för nya äventyr och nya människor kommer in i ditt liv.

ÄNNU MER GOD KARMA  RITUALS

Testa och utmana dig själv idag:

Släpp sedan förväntningarna om När i tiden? och Hur? På vilket sätt det/den personen kommer? Varför? Vem/vilka du möter? Det är inte din matematiska uppgift att räkna ut. Universum är 100,000 gånger smartare och intelligentare än du. Så släpp prestationskravet att det blir på ditt sätt. Nej, det blir på Universums sätt för det högsta goda Intelligensen sitter på det rätta svaret. Den kosmiska ordningen råder. Din uppgift är att ställa in dig i rätt energi frekvens och vibrera på en väldigt hög glädjande kärleksnivå nivå. Det blir ju din utmaning i livsspelet, att hela tiden tänka på vad du tänker på och vilka signaler du sänder och förmedlar till andra människor. En hög kärlek- och energifrekvens är lösningen. Sänd ut det högsta bästa goda till allt och alla. Endast då kan det rätta svaret på dina önskningar komma in och de rätta människorna. Känslan och fakta att rätt är rätt. Fel är fel.  Attraktionslagen är som med Karma lagen så handlar det om att ta ansvar för sina handlingar, tankar, uttalade ord och känslor, för det är genom dem vi manifesterar i vårt liv. Ditt svar dyker alltså upp och när du är mentalt redo och mogen. Ja, svaret kan till och med knacka på din ytterdörr. Det har hänt mig vid X antal flertal tillfällen. Men jag ska tillägga att det är nog väldigt ovanligt. Men vad vet jag. Ju duktigare du är på att visualisera, tro och attrahera dig till dig det du önskar desto fortare går det.

 Exempel 1: Detta hände mig för 8 år sedan. Jag tänkte på en barnvagnsmodell. Vart jag än gick och befann mig så verkade det bara finnas fullt med gravida kvinnor eller par med barnvagnar av just mitt Royce Royce barnmärke, som jag ville äga. Jag skulle välja mellan två barnvagnsmärken. Jag hade svårt att bestämma mig tills jag till slut valde rätt modell och märke. Det kändes som att vart jag än gick och vilka livsscener jag än befann mig, så hade alla nyblivna föräldrar just den här barnvagnsmodellen. Jag stötte ihop enbart med gravida eller nyblivna föräldrar det fanns liksom inte andra typer av människor. Jag drogs till det. Det var det enda ämnet jag pratade om. Graviditet, barnvagn och barnkläder. Till slut köpte jag den modellen jag gick runt och tänkte på och blev super nöjd. Jag blev hela tiden vägledd till rätt modell på barnvagnen. Det tog säkert över en månad att hitta rätt vagnstyp. Saken hör till den att jag har två tvillingar, pseudotvillingar. Mamma till två söta killar. Dilemmat var: Två sittplatser. En för en nyfödd bebis och en för en ettåring.

Exempel 2: Du går och tänker på en person som du borde höra av dig till, det har gått ett tag ni hörde sedan sist. En timme senare så ringer din telefon och det är den personen du tänkt på. En klassiker och det är ju praktiskt och bra. Man har en själslig kontakt innan man får kontakt.

Exempel 3: Du och din vän står och pratar om ett intressant ämne. Den person du pratar om kommer in i rummet eller du möter den personen två timmar senare i en affär.

Hur kan dina svar på din frågeställning komma in i det fysiska rummet?

Din frågeställning och svaret på din fråga kan dyka upp i en dröm, i en sång, i en tidningsartikel, på Twitter, Youtube, i en bloggtext, att någon person i din närhet säger svaret rakt ut, i ett E-mejlbrev, i en annons, teaterscen, bildtexter, Film och böcker.  Jag tror att de allra flesta har varit med om denna upplevelse som kallas synkronicitet upplevelse. Du har alltså härmed ökat lite i kärleksfrekvensen, när det gäller ditt spirituellt växande och mognad på din livsväg.

Love and Light 

Maria    

Leave a Reply