AndligtCitatFamiljinfluencer MariaLivsstilMariaMariablogg

Det finns ett uttryck: När man talar om trollen, så står de i farstun.

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED RITUALS

Artikel av: Maria Danielsson, 15 maj 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Det finns ett uttryck:  

När man talar om trollen, så står de i farstun.

Därför är det viktigt att du tänker på vad du tänker på. Var medveten om vad du sänder ut för signaler till universum. Onda eller goda intentioner, handlingar, tankar och talade ord. Allt registreras och räknas in den kosmiska ordningen. Den så kallade Karma lagen. Tankar är energi och kan förverkligas till att manifestera i det fysiska rummet.

Elaka, ilskna, bitterhet, sorg, smärtsamma- och orostankar drar till dig fels sorts personer, miljöer och platser. Lika dras till lika. Likadana typ av människor. Lika typ av känslor och tankar som människan bär för stunden. Se upp och var vaken!  Vilken/vilka scener var du med om igår? Är det upprepande scener idag? Har du lärt dig läxan? Nästa person kommer att dyka upp och berätta och visa dig återigen samma budskap tills du är redo och gå in i en ny passage och livsdörr. Stå stilla i utvecklingen eller gå vidare. Två enkla val. Höj din vibrationsnivå så slipper du genomgå samma mönster om och om igen.

Rädslor och tankar- drar till sig rädda, nervösa och oroliga människor. De drar ner energin. Låg och tungsint energi vilket gör att du själv blir otroligt trött och kan få huvudvärk. Inte alls omöjligt. En ond spiral blir till och du är i fast i en torktumlare. Den ena jobbiga scenen efter den andra kommer in. För att påminna dig om att du är på fel väg. Stanna upp och tänk på dina tankar. För att bryta mönstret: Höj din Energifrekvens. Avlägsna dig från plasten och personen. Tänk på andningen och känn skillnaden. När du är där i den scenen. När du inte är där på plats i fysiska rummet. Vad är det för skillnad? Har du gjort en handlingsplan?

Ett uttryck:speak of the devil and he shall appear”.

Låg energi är Rädslotankar

Du kanske ha undrat varför en del rika och framgångsrika människor inte är riktigt på djupet är lyckliga? De har nått toppen och arbetat sig uppåt mot maktens elit eller så har de ärvt pengar och titel. Hur går det ihop att rika inte är jämt lyckliga? En fråga många nog har tänkt på när man läser skvallerpressen och tänker. Herregud! Vad händer och varför? Det kan ju köpa till sig allt de ser. De kan om de vill Köpa lite kärlek, familj, köpa och få vänner, köpa makt, köpa kvalitets mat och fina drycker, dyra kläder, fina bostäder, snabba bilar, diamanter och guld, barnvakt, kockar, städhjälp, trädgårdsmästare, vackra smycken, skönhetsprodukter, semestrar, flygplan och övrig service och lyx.

Svaret: De är tomma inombords, rädda och har inte kontakt med den högsta goda gudomliga energin. Svårt att se inre och yttre skönhet och verkligen innerligt njuta av nuet. De har stängt ner sig för att se sanningen och ta emot guidning och vägledning från universum. För att de har inre obalanser och rädslor.  De saknar kontakten med sitt inre jag och intention. De har medvetet kapat av alla känslor på olika sätt och inte jobbar med sitt inre jag och känner sig onöjda. De vibrerar inte heller på någon hög kärlek energinivå utan drar till sig människor på samma nivå. Har kanske andra sociala problem och stora pengar skulder. Lider av sömnbesvär, droger och alkoholproblem? Ytan är viktigare än inre egenskaper, kunskap och förmåga. Både utseendet och sin sociala status måste vara på topp, vilket kan bli en belastning och nervös stress att köpa den nya och senaste saken som är dyr. Girighet gör att de faller. De kanske även konstant jämför sig hela tiden med andra människor. Personen är inte helt bekväm i sin kropp. Jämför sakförhållanden eller personer som skaver som ett öppet sår. De är inne i sin bubbelvärld med likasinnade i lyxlivet. De har kanske inte tid med kontemplation och kontakt med de gudomliga högsta goda pga. Omogna och har en rastlöshet i kropp och sinne och ej avslappnade. De är inte nöjda, tacksamma utan vill ha mer av allt och alla. Leder fel väg och bort från äkthet, rätt genuinitet, Ovillkorlig kärlek.

Framgångens baksida med kändisskapet är som sagt många. Vibrerar en människa inte på en hög kärleksnivå så i värsta fall dra till sig allt från oseriösa omogna människor som testar gränssättning. Bedragare som vill åt deras investeringar, storskojare, manipulatörer, hyckleri, falskhet, lismande och inställsamhet och lögner och andra lösa hästar och människor som springer omkring i vår herres hage, där du bor i din kommun och det land du lever och andas i.

Ledord: Lika barn leker bäst.

Kärlek drar till sig kärleksfulla scener och människor, plaster och miljöer.

Kärlek dras till kärlek och i sin tur ger ringar på vattnet. Tänk dig människan som ett batteri. Nu är jag ingen fysiker men tänk er + och -.  ++ dras till varandra och vill leka, har kul och förstår varandra för de delar samma synsätt.. – – dras till varandra och leker bra och de förstår varandra. Bra, låt det vara så! Det går inte att ändra på att vissa dras till varandra som en magnet för att de är lika, tycker och tänker exakt lika.

Vilka dras till varandra? Människans kropp är som ett batteri fast vi äter levande Föda eller äta enbart sallad och grönt. Sol, vatten och kärlek och ljus. Vem/vilka människor dras du till i din omgivning? Glada inspirerande människor eller alltid sura, bittra, arga människor? Eller är det fjäskande och spelande teater, inställsamma människor som vill nå dig och makten?

Innan jag skulle börja skriva min text satt jag och tänkte på inledningen till texten. Som ni har förstått vi det här laget så har jag en dialog med den högsta Intelligensen/Universum/Gud/Det stora alltet/ Brahman/källan. Ja, Du använder ju ditt namn som du är bekväm med och accepterar enligt din uppväxt, sociala- och kulturella bakgrund. Det finns många namn men källan är det samma. Kärlek.

sommar

                                                Love and Light

                                                Maria

Leave a Reply