Artikel av: Maria Danielsson, 17maj 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

En högre vibrerande kärleksenergi

Kärleksfulla människor har en väldigt hög kärleksenergi och vibrerar ut till alla människor de möter, en högre frekvensnivå. Allt flyter på utan nämnvärda hinder och patruller som är i vägen. De drar till sig likasinnade personer och upplevelser. Personen som vibrerar på en högre nivå äger en stark intention, utstrålning, livsglädje och har ständigt kontakt med sitt högre jag. Att utstråla och vibrera en hög kärleksenergi från hjärtat är grunden i lagen om attraktion. Det är därför äkta glädje och lyckliga människor oavsett om de har mycket pengar eller inte drar till sig ännu mer roligare saker, upplevelser, livserfarenheter och glada välmående människor, i sin egen energinivå och omgivning. De möter andra människor där de vill befinna sig. Det blir en spiral och en raket rakt uppåt. Att behålla energinivån och laddar batterierna när tillfälle ges. Det vill säga att personen inte läcker energi på fel saker, småsituationer och människor som drar en medvetet eller omedvetet nedåt.

Manifesteringsteknik

Ställ högt en fråga och du får svar: Glöm inte bort jag ber om och ett Tack! Tacksamhets aspekt påvisar din uppskattning. Du tackar innan svaret eller saken är levererad. Förstärk med kärleksvibrationer. Tänk att du äger redan svaret. Svaret är redan levererat. Du drar ner svaret till dig nu. Själv har jag symbolen ett snöre. Jag drar till mig min fråga eller saken som ett snöre till mig. Jag får snabbast resultat då. En direkt kontakt som om jag skulle ringa ett samtal med min telefon. Jag vill bara förtydliga att detta är en manifesterings teknik och lagen om attraktion. Det har tagit väldigt lång tid för mig att öva upp och träna sin intention och högre kontakt. I över 25 år har övat och tränat upp min Intention till att den blir exakt. Tränat och testat olika tekniker. Precis som du tränar upp dina armmuskler. Det tar också flera år att få fram vältränade muskler på din kropp och du testar olika träningsformer. Vad tränar du och hur gör du i din manifesterings teknik? En del tränar hjärnan, en del andra sin kropp. En del tränar båda två och en del inget av dessa två.

Magnetism

En människa som vibrerar på en hög nivå är en magnet som drar in och är magnetiserad. Energi och form tar plats i universum. Vibrerande energifältet drar kärleksfulla människor åt sig som en svamp. Du är glad som en sol. ”Go with the flow känslan”i ett projekt. Du blir guidad och vägledd på ett naturligt sätt utan kamp och kramp. Denna attraktionsprocess innehåller en hög intelligens som är onåbar och icke synlig greppbar för ögat. Du kan inte se energifältet. Knappt förstå fältet med logiken och räkna ut den högre kärleksfrekvensens ljus, större innehåll och visdom. Detta tillhör livets mysterium.

 

 

Love and Light

Maria

20 Comments

Leave a Reply