LivsstilMaria

Nymåne och en total solförmörkelse 2 juli

Artikel av: Maria Danielsson, 1 juli 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Nymåne och Solförmörkelse i Kräftan

Vilket livsområde och tema kommer du att fokusera dig på under solförmörkelsen i kräftan tisdagen den 2 juli 2019?  Eclipse säsongen börjar nu i juli månad.

I början av en ny mån cirkel befinner sig solen och månen på samma ställe. Vid nymåne är det lämpligt att påbörja nya projekt eller börja om på nytt med ett oavslutat projekt i något område i ditt liv och dina livsmål: Hur tar du hand om dig själv?

Din Hälsa, kost, sport, motion, sömn, healing, meditation, kärleksrelationer, din fysiska omgivningen och bostad, dina rötter är vart? renovering av bostaden, hur är miljön där du bor, arbetsmiljö, arbetslivet, yrkesliv, utbildning, fortbildning, ekonomi, skatter, lån, leasing, dina materiella tillgångar, nöjen och fritidsaktiviteter, Högtider, fester, semesterplaner, relationer till andra personer, Familjerelationer, Egen tid, tiden med barnen och barnbarn. Din egen personlig utveckling, din andliga utveckling, mognad för ålder, insiktsfullhet.

 

Här är horoskopet för Nymåne 2 juli 2019.

 

Hur ser ditt horoskop ut just idag? Hur ser ditt födelsedagshoroskop ut i jämförelse? 

Titta på ditt Sol tecken, Månen, Jupiter, Uranus, Neptunus, Merkurius, Venus och Mars,  Ascendenten, IC, MC och Descendenten. Norra och södra noden. Husens placering är vart?

Vilket livsområde kommer du att fokusera dig på under solförmörkelsen i kräftan tisdagen den 2 juli?

Nymånen representerar slutet av en cykel och början på en ny. En nymåne påverkan varar i under fyra veckor och en solförmörkelse varar ungefär i sex månader. Nu är norra noden i kräftans tecken. Vad betyder det för dig? Det är ditt livstema som fortsätter i ditt liv att utvecklas från och med 2 juli  2019 till ett halvår framåt. Spännande tider och se framåt om ett halvår. Titta i ditt horoskop efter följande symboler och vilket livstema du arbetar med i ditt liv.

Den Södra Noden är ditt förflutna, den karman och det bagaget du tar med dig från dina förra livstider.

Norra Noden är alltså dit du ska sträva och det du ska lära dig, det okända och obekväma i många fall, som inte är naturligt för dig. Norra Noden kan ses och kännas som ett högt berg som kräver en svår väg att ta sig igenom, en tuff utmaning att bestiga men som är rätt väg att gå på. Läs på om din norra nod och stjärntecknets placering i vilket hus. Norra Noden är den du ska bli och dit du ska sträva. Din passion. Din själs livsresa.

Eklipser kopplas till förändringar som är omvälvande på ett eller annat sätt. Den Norra noden anses dock mer gynnsam än den södra noden, så det som sker nu kan vara av mer positiv än negativ natur. Gå in på www. Cafeastrology.com och se vart i ditt horoskop Norra noden och södra noden är. Ta reda på vad norra noderna är? Vad betyder  det? Hur kommer eklipserna i juli påverkar dig? vilket tema som berörs? Hur ser ditt födelsehoroskop ut? Hur ser din vecka, månad ut, hur ser ditt år ut?

Vad är en Solförmörkelse? Den inträffar då månen passerar mellan jorden och solen. Dessa ligger i en rät linje, varvid solen helt eller delvis blir skymd för betraktare från jorden.

Vad är en eklips? Eklips betyder ”övergivande” är när en himlakropp syns mycket mindre eller inte alls, Eklipssäsongen är här eftersom nästa månförmörkelse inträffar den 16 juli 2019 i stenbocken.  När Solen och Månen står i konjunktion-opposition med Noderna. Norra och södra noden kallas det för en sol- respektive måneklips.

Lank:

https://astrostyle.com/weekly-horoscopes/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Solförmörkelse

https://cafeastrology.com/2019-eclipse-charts.html

 

Love and Light

Maria

 

126 Comments

Leave a Reply