Artikel av: Maria Danielsson, 7 juli 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Hur ser din livsväg ut?

Gå på en ny väg och det ger en bra start på att något att nytt och spännande som kan komma in i ditt liv. Ska du gå åt vänster, rakt fram eller åt höger? Du har svaret inom dig om vad som känns rätt i magen, hjärnan och hjärtat. Alla delarna hänger ihop och är med dig i beslutet. Din Intuitiva vägledning. Du har flera valmöjligheter i livet. Känn efter vad som är rätt för dig. Du lever bara en gång så försök gör rätt beslut idag. Kontrollera dina känslor, var saklig och gå på den bästa vägen. Den rätta vägen som ger mest utdelning och bästa resultat för främst dig och alla parter. Vad vill du göra? Leva lyckligt i alla dagar om året. Hitta din livsväg i livet. Du väljer naturligtvis en positiv, harmonisk och balanserad väg som tar dig till ditt slutmål.

Ska du gå åt vänster, rakt fram eller åt höger?

Du kan idag välja att tänka nya tankar som är mer positiva än ditt gamla ältande skräptankar du tänkte igår. Dina skräp-tankar bör du slänga i sopp korgen så nya idéer får plats. Huvudet är fullt med hundratals tankar och röda trådar som ska lösas. Allra helst göras idag och lösas nu på en gång med en ”Att göra lista”. Ta bort ditt stora Ego och din rädsla. Möt rädslan och var orädd. Tankarna kan snurra ännu fortare som en torktumlare allra helst när du ska göra något viktigt, stressar upp dig eller försöker inför nattsömnen. Ta bort Egot som hindrar dig. Förändra ditt beteende, dålig självkänsla och konstant kritik och dömande mot dig själv och mot personer i omgivningen. Peptalk behövs för att stärka dig inifrån och lysa utifrån som en sol. Var snäll mot dig själv! Målet är att komma hem till sig själv.

Försök att lösgöra och frigöra dig från gamla invanda synsätt, öppna sår som är oläkta, olustkänslor, bitterhet, osämja, hyckleri, poänglöst beteende, gamla värderingar, värdeord, osund inställsamhet, osunt klimat, samspelet och teamwork är svagt och ingen plan, vanemönster, rutiner, livstrukturer, auktoritära maktmänniskor, drama Queens, tjafsa över småsaker, överordnad, maktstrukturer, inga förebilder, gamla hierarkier, dåliga ledare, trossystem som inte längre fungerar. Ändra ditt beteende mot dig själv och andra människor. Du kan ändra hur du gör saker. Ändra ditt tankesätt med bättre positiva tankar och ord. Livet förändras fortare till det bättre.

Allt som händer och människor du träffar på vägen händer FÖR dig och inte EMOT dig. Det kan finnas en bakomliggande tanke, idé eller uppvaknade som du inte förstår just idag. Du mognar med tiden som ett gammalt vin har lagrat till sig. När du mognar förstår du mer, får upplysning, faktakunskaper, information om bakgrunden, helhetsperspektiv och beteendemönster. Du blir därmed uppvaknad ur din dvala. Lev i nuet och bli mer medveten om din omgivning, miljön, människorna du har runt omkring dig och den väg du valt att stå på idag.

Gå vidare och våga språnget

Beteendemönster, gamla inbitna dåliga vanor, följa med ”fåra skocken” ”följa med strömmen” i gruppen är lätt att göra eftersom det kräver ingen ansträngning, inget eget tänkande eller analystänkande. Men att välja en ny väg är en mycket svårare uppgift. Du vet inte vad som finns bakom krönet och du har aldrig gått på denna upptrampade väg förut. Valet är ditt! Du är nyfiken men vågar inte testa nya vägar. Eller så vågar du prova något nytt och tar en ny väg idag. Din heliga plats för just dig och ditt synsätt och värdegrund om lycksalighet. Du tar ett steg i taget. Gå vidare och våga språnget och välj den rätta vägen.

Crossroad

Vid en korsning har du en möjlighet att se något nytt, släppa in nya människor i ditt liv, nya valmöjligheter, se nya platser och miljöer, rutiner och vanor, saker, händelser, livsscener och saker och ting förändras till det bättre.

Tänk på att dåtiden är förbi och kan inte ändras på, nutiden är här och nu. Just i detta ögonblick. Framtiden existerar inte. Framtiden har inte hänt men du kan ha förhoppningar och önskemål om framtiden om morgondagen. Saker, ting och människor, händelseförlopp förändras konstant i detta nu. Du har möjlighet att tänka positivt om ett önskemål men du kan inte kontrollera och styra över universums lagar. Däremot kan du vara mentalt förberedd när vägkorsningen väl kommer.

Lev i glädje och följ ditt hjärtats röst.

Hur då? Ta och öppna upp en ny dörr eller flera dörrar och en ny väg uppenbaras framför dig. Våga se och höra och känna in svaret. Din inre intuitiva vägledare och guide. Njut varje dag, varje timme av processen och resan mot målet. Se din målbild framför dig och ditt önskade läge. Njut av nuet och din skapade väg framför dig. Ta ett steg framåt på din resa i glädje. Lev i glädje och följ ditt hjärtats röst.

Våga vara dig själv!

Be You” Respektera dig själv och andra människor. Tänk positiva tankar och tala trevliga och vänliga ord. Våga vara sann mot dig själv och känn efter om vad du vill göra idag. Vilken livsväg ska jag vandra på idag? i sommar? Mål i höst och vinter? År 2020 eller om tre år i framtiden?

Nya livsideal, ny livsstil, familjesituation, nya värdeord och värderingar kommer in i livet. Du kan alltid förändra din framtid till en mer positivare och gladare utfall och resultat. Våga vara FÖR livet. Ta kommandot och du är Ledaren i dig. Du har en Actionplan med en tydlig strukturplan och timplaner på hur i din kalender eller vision board. Dessa planeringar följs upp konstant och innan man kommer till nya vägar och vägkorsningar. Med visualiseringsövningar kan du i ditt inre se din drömbild. Du är stjärnan, solen och succén i målbilden. Känna, lukta, höra och se detaljerade bilder i ditt inre om hur ditt mål blir uppenbart och håll drömmen levande.

Om du har gått in i en dörr och du går på en väg du inte tycker om så är det inte någon fara. Vid en korsning väljer du en annan dörr och livsväg. Nya människor, händelser och utfall, saker och ting uppenbaras imorgon på din livsresa. Ställ in dig på målet och var glad att du kan välja om och välja rätt. Du har livsplaner att genomföra. Du duger som du är. Du är tillräcklig och du kan mer än du tror. Njut nu av livsresan och djup visdom, kunskap, lärdomar kan uppenbaras för dig på vägen som du inte visste om. Du blir därmed rik på inre visdom och klokare. Dina tankar är ett med skaparen av din livsväg ”Divine Mission” i livet. Du är Ett med världsalltet. Du är en Med – Skapare med källan, högsta gudomliga skaparen i universum.

Love and Light
MARIA

Leave a Reply