AndligtcoachCoachning

Universella lagar

Artikel av: Maria Danielsson, 27 juli 2019

Copyright Mariablogg 2019. All rights reserved

Kosmiska lagar 

De flesta människor har hört talas om attraktionslagen, bumeranglagen och karmalagen. Det finns betydligt fler kosmiska lagar än det. Men tyvärr är människan inte så upplyst, klok och förstående om att världen har många fler lagar att ta hänsyn till. De flesta människor lever helt ovissa om dessa lagar styr ens vardag i kombination med en människas tankar och handlingar.

När jag skulle skriva denna artikel tänkte jag göra lite research och upptäckte att det finns fler lagar än jag hade hört talas om. Jag läste på om varje lag och förstod att jag har använt mig av alla lagarna och praktiseras dessa förhållningssätt dagligen. Dessa lagar är ingen hemlighet utan något vi gör varje dag medveten eller omedvetna i våra liv. Jag vill helst av allt leva ett medvetet liv så jag försöker tänka på vilken lag som jag tillämpar eller vilka händelser, människor, saker, kunder, medarbetare, omständigheter, arbeten, platser, miljöer, drömmar, vardags tankar som påverkar mig just nu idag. Vad som talas och sägs till mig runt i min vardag och vad som dyker upp för stunden. Lever man medveten, visdom, upplyst i sitt samhälle så blir livet mycket lättare att leva och framförallt roligare. ”Vi är det vi tänker”. Dina tankar och handlingar blir orsak och verkan. Försök idag att vara medvetet uppmärksam på dina tankar och känslolägen. Ha attention på ditt liv! Ta sedan ett steg i taget varje dag i handling, tal, ord, tankar mot positiv riktning på din livsväg och lev ditt drömliv. Tänk varje dag:

Vad ska jag lära mig utav livet idag?

         

Hur många kosmiska universella lagar finns det?

Ja, något svar på den frågan har jag inte svar på eftersom en del refererar till om 3 stycken lagar, 7 st lagar en del andra hänvisar till 12 stycken lagar. Jag själv förespråkar en lag. Kärlekens lag.

Vi människor kan inte förstå allt speciellt inte teorin bakom med naturens lagar, universella kosmiska lagen men någon form av ett högre kraft finns det. Vissa kallar honom/henne för Gud. Andra människor som inte är andliga har andra namn på sin Gud/Gudinna.

Jantelagen och Tvärtemot lagen.

Glöm inte bort att finns också andra lagar som styr våra liv. Nationens lagar, EU-lagar, ordningsregler, föreskrifter där du bor måste följas. I Sverige finns en till lag som de som bor där eller vistas här märker av både i privatlivet, i samhällslivet, offentliga platser och på sitt jobb. Den kallas för Jantelagen. Denna lag sammanfattar och står för den svenska mentaliteten som råder i samhället. Lagen står för ett förhållningssätt  en mentalitet att tänka och handling utav beteende och tankemönstret. Offermentalitet kan man ju kalla lagen för. Wellcome to Jantelagen – Åtråvärda Offerstatus.

Där man ska tycka synd om vandaler eller Förövarens uppväxt mer än brottsoffret, som har fått utstå en fruktansvärt hemsk upplevelse. Idioti kan man tycka om denna offermentalitet och inkompetens.

Ett typiskt exempel: Brottsoffret, kvinna som ansökte till Regeringen om Nåd i terrorattentatet i Stockholm 2017. En kvinna som förlorat sitt ben i terrordådet vill stanna kvar i Sverige. Tvärtom så utvisas hon trots hon är offret i terrordramat. Det är en urdum idiotisk tvärtom lag. Tänk alltså tvärtom mot ditt sunda förnuft. ”Common sense”

Det som är onormalt är tydligen normalläge.

Där man sänker straff för de som våldtar och får stanna kvar i  Sverige och inte utvisas trots inget medborgarskap i landet. De får belöning med sänkta straff och bli kvar i på samhällets gator och torg och fortsätta mopsa upp sig, kaxa, hota, härja och stöka runt, ta droger bland småbarn och vuxna. Vad sänder det för signaler till omvärlden om brottsförövare så kallad vandaler? Kom hit till Sverige och våldta, begå stöld, rån och andra brott. Du blir garanterad kvar och utvisning sker inte på grund av att systemet tycker: – Vi tycker så synd om dig och det hemland du ska utvisas till. Trots det ej är svenska medborgare, så du får stanna och bli direkt placerad på gymnasiet, gratis utan motprestation förutom godkända betyg i alla ämnen. Busskort och bostad fixar vi också i någon överbelastad kommun. Någon annan kommun betalar för kalaset i form av högre skatt.

Vad är det för helknäppt system och missriktat budskap – signaler man skickar till omvärlden?  Helt fritt fram utan ID-kort komma och begå brott. Alla människor i landet ska alltså gå och tycka synd om förövarens, rånarligor, terroristens eller en allmänt stökig människas liv och bakgrund. Brottsoffret är inte lika intressant, den som drabbas av elände och lidande med skador, stöld eller får både fysiska och mentala skador och trauman. Vem som helst kan bli drabbad. Oavsett vart du bor eller befinner dig. På fina gatan inne i stan, i en dyr villamiljö eller i en utsatt förort. Läget är: ”Tvärtom Lag” eller en ”Jantelag” som råder i landet, i stad och på landsbygd.

Personer som inte följer ordningsregler och skrivna uppförandekoder. Att det inte är lika synd om brottsoffret skrivs inte lika mycket  i tidningar om de som blivit drabbade av olika bränder, bilbrand, bostadsbomb, stölder, skadegörelse, flertalet utländska rånarligor härjar fritt mot villa bostadsområden, personrån, våldtäkt, droghandel, vapen, misshandel och andra våldsbrott. Helt galet synsätt som råder och tvärtom lag som efterföljs i praktiken. Till råga på allt saknas det utbildad kompetens på olika ledande positioner och även mellanchefer. Även utbildad högskola- Universitet personal i de flesta yrkeskårer, Sjukvårdspersonal och brist på väktare och poliser som ska ta hand om alla uppkomna vardagliga livssituationer som bildas dag efter dag. År efter år. Årtionde efter årtionde.

Värdegrund ska byggas på : Trygghetsaspekt, trevligt uppförande, Moral och Etik, vänlighet, lag och ordning, jämlikhet, Säkerhetstänkande ska gå först, rättvisa, Balans, Frihet, Fred, Glädje, Harmoni, Lycka och Kärlek bör vara högsta prioritet.

Jag anser att denna oskrivna lag. ”Du ska inte tro att du är något” bör ju genast tas bort ut ur svenska hjärnan och mentaliteten. Den skadar människor mer än gör bästa nytta. Här sker en splittring, ilska och frustration hos medborgarna och utomstående medvetna observerar i pressen. Toppolitiker från andra länder kommenterar tolerans och acceptans om vad som anses social orättvis VS rättvisa. Denna svenska modell sticker ju ut i resten av världen. Jantelagen handlar om ett kollektivt sätt att nedvärdera trycka ner en enskild person, flera människor, en grupp, en religion, ett språk, saker, handlingar, enstaka händelser eller andra dylika saker. Lagen bör tilläggas till en variant på Stockholmssyndromet. Jantelagen och Stockholm syndromet hänger faktiskt  kvar i samhället. Enkelt beskrivet om Stockholm syndromet är att man ska ta parti för förövaren mot polisen.

Hur Jantelagen och ”Tvärtomlagen”,  olika psykologiska syndrom har uppkommit?

Varför Jantelagen efterföljs och får vara kvar i samhället? Den är inne i viktiga finrummen,  i styrelser, organisationer, inne i  politiken, in i media, journalistik och rättsväsendet- Domstol? Den frågan borde journalister utforska och göra grävande journalistik om. Den som bryr sig i frågan få göra en egen research. Eller läsa om händelser i dagstidningar då lagen är ständig aktuell ” en osynlig lag, en social kod ” Ingen person eller politiker får absolut inte ifrågasätta detta gamla synsätt, vanemönster, lagboken,  rättsväsendet, tankemönster, detta systematiska system. Länkar. http://jantelag.se/ https://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholmssyndromet

Heliga skrifter och Guds tio budord

Det ska tilläggas att det finns även heliga lagar och skrifter som ska efterlevas för de som är andliga och troende på en Gud. De beskrivs i Bibeln och andra heliga skrifter om hur man som människa bör leva.  De tio budorden, befallningar som Gud ger Moses i Gamla Testamentet. Läs mer om det i 2 Mos. 20:3 och 5 Mos. 5:6-21 .

Fråga: Är du medveten om dessa kosmiska lagar existerar? Hur lever du utifrån dessa lagar? Vilken lag föredrar du, jobbar med och styr ditt liv idag?

Här nedan är en lista på olika lagar:

Vad de olika lagarna innebär kommer jag i höst att berätta med om. De flesta lagar går ju in i varandra och kallas olika namn.

Attraktionslagen

Synkroniseringslagen

Förändringslagen

Karma lagen

Lagen om orsak och verkan

Lika skapar lika lagen

Lagen om tillväxt

Motståndslagen

Reflektionslagen

Ackumuleringslagen

Naturens lagar

Polaritetslagen

Bumeranglagen

Relativitetens lag

Ödeslagen

Lagen om nåd och förlåtelse

Lagen om att tre saker händer

Lag för evig omvandling av energi

Lagen om att vara avskärmad-skapa ett eget beskydd

Valfrihetslagen

Lagen om tanken som skapande kraft

Aktiveringslagen

Lagen om oändliga möjligheter

Lagen om Vibrationer

Lagen om minsta ansträngning

Law of love

Lagen om oberoende

Lagen om gudomlig ordning

Rytmens lag

Tacksamhetslagen

Manifesteringslagen

Överflödslagen-skördelagen

Lagen om tillåtandets konst

Tillitslagen

Harmonilagen

Cycles Law

Enhetslagen

Samhörighetslagen

Lank:

https://en.wikipedia.org/wiki/Divine_law

https://paranormal.se/topic/kosmisk_lag.html

https://www.edgarcayce.se/sites/default/files/k24prov.pdf

https://www.svenskakyrkan.se/toarp/de-tio-budorden

Love and Light

MARIA

104 Comments

Leave a Reply