CitatcoachCoachning

Lämna var plats i skönhet

By 28 augusti, 2019 43 Comments

Yoga med Malin

<!– Google tag (gtag.js) –> <script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CNG4MH2100″></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(’js’, new Date()); gtag(’config’, ’G-CNG4MH2100’); </script> Jag har läst boken Yoga med Malin av Malin Berghagen. Hon berättar om sin livsresa. Ett tänkvärt uttryck Malin nämner i boken är:

Lämna var plats i skönhet

Uttrycket handlar om att inte bara städa rent i ett hem, i ett kök utan snarare om allt i livet. Det handlar om livet. Att du som människa ska försöka sträva efter att lämna olika situationer och samtal i skönhet. Du lämnar vackra spår efter dig. Jag skapar under min tid här på jorden. Den dag du dör och på din begravning. Vad kommer de personerna som säger farväl berätta om dig? Hur vill du bli ihågkommen? Ingen lämnar oss oberörd. Om du lever efter uttrycket:
Lämna var plats i skönhet. Då kan din släkt, vänner och bekanta minnas dig med värme och kärlek. De kan återberätta att du skapade vackra spår med ord och handling, i livssituationer och i det goda samtalet.

Love and Light
Maria

43 Comments

Leave a Reply