Okategoriserade

Life Coach

By 10 september, 2021 No Comments

Superfokuserad

Kom ihåg att du måste vara superfokuserad som en laserstråle på det du vill se bli manifesterat. Du är fokuserad som en militär mot dina mål. Du galopperar framåt som en häst utan tvekan. Ett sätt att öva upp din koncentrationsförmåga är att ägna sex minuter tre gånger om dagen i nio dagar i streck på ditt mål. Ställ in en timer i 6 minuter och tänk på ditt mål. 369 koden. 3 gånger om dagen, 6 minuter, 9 dagar i sträck.

För bättre visualisering så skriver du ner ditt önskade mål på ett papper. Känn känslan att du har nått ditt mål. Hur känns manifestationen? Fokusera endast på positiva känslor och se i ditt inre att din målbild är klar. Gör detta till en vana minst tre gånger om dagen med att visualisera en positiv framtid för dig själv. Du är orädd och utan motstånd när du tar emot och går i mål med din dröm. Det är helt normalt att din drömbild manifesteras. Stå i din kraft och höj ditt medvetande. Lev ett mer medvetet liv och där din manliga och kvinnliga energi samarbetar och blir ett tillsammans. Alla kontrollsystem över dig är borta och förändringar sker till det bättre. Ändrade perspektiv, programmeringar, blockeringar, rädsla och inlärda beteende ses över. Vilket tidigare har hindrat dig. Du är fri, lugn och balanserad och du kan lita på dig själv att du når ditt mål. Allt kommer att bli bra!

Alla människor är värda att leva sitt drömliv. Du kan klara av dina mål om du är fokuserad och har viljan att göra det som krävs av dig för att nå dit. Svaren på dina frågor finns inom dig. Konsten att nå sina mål är att vara superfokuserad och medveten på det du gör och tänker i nutid.

Håll drömmen levande!

Leave a Reply