Livsstil

Vad är numerologi?

By 3 februari, 2022 19 Comments

Artikel av: Maria Danielsson, 2022-02-03

Copyright Mariablogg 2022. All rights reserved

<!– Google tag (gtag.js) –> <script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CNG4MH2100″></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(’js’, new Date()); gtag(’config’, ’G-CNG4MH2100’); </script>

Jag tycker om nummerologi och får själv rysningar i kroppen när jag ser olika sifferkombinationer och tider som uppenbaras framför en. Den mest magiska siffran jag började att se på uppvaknandets resa var 11:11. Denna nummerkombination är oftast den första man konstant ser i sin omgivning om man är medveten, förstår och accepterar att världen är uppbyggd av matematiska koder och sifferkombinationer. När du ser 11:11 då vet du att din önskan du ber om kommer att uppfyllas och universum är med dig. Därför blir jag extra exalterad av att se vissa sifferkombinationer. Men efterhand så utvecklas du och ser andra nummer. De vanligaste i början att se är: 13.30. 133, 444, 55, 222, 333, 888. Det finns en mängd olika sifferkombinationer.

Vilka siffror ser du?

Du kan se sifferkombinationer på mobilen, bilnummerplåtar, skyltar, husnummer, hotellnummer, elektriska saker, kvittosumman, namn, tider, klockslag etc. Symboler och siffror talar till dig och universum vill att du ska höra och förstå budskapet. Tyvärr är nutidsmänniskan för stressad för att verkligen kunna se och titta uppåt och tolka budskapet om vad den behöver veta just nu. Människan är mest intresserad av sin mobil, datorn, social media, nöjen och tittar oftast nedåt. Men övning ger färdighet om du verkligen försöker att titta uppåt och framåt. Låt naturen tala till dig.

Siffror och symboler berättar och viskar till dig hela tiden. Är du medveten om hur många tecken du ser eller hör på en dag? Du kanske inte förstår vad numren betyder? Det är din uppgift att ta reda på, för då får du ju svar. Universum talar i siffror och matematiska uträkningar och programmeringar. Dina talade ord, dina tänkande tankar, drömmar är vibrationer och sifferkoder. Musik, sång, ljudvågor, ljusvibrationer, ljuskoder, frekvenser, elektricitet, utrustningar, instrument, bilen, fordon, din kropp, immunsystem, DNA, celler, Blod, vatten etc. Består av tal och koder som bildar något konkret, du kan se, lyssna och ta på.

Numerologins betydelse är?

Vill du veta mer om dig och ditt liv? Livskall, dina styrkor och svagheter. Studera ditt personliga horoskop och ditt födelsedagsnummer. När föddes du? Årtal, dag och tid, Land. Horoskopet berättar allt om dig. Vad din livsuppgift, mission är i livet? Studera ditt födelsetal med hjälp av numerology calculator som finns på Internet att läsa mer av. Horoskopet är en karta över himlakropparnas exakta positioner vid en persons födelse. Titta och lyssna på astrologer som presenterar dina olika nummer, födelsetal med olika Youtube videos. Det finns även många professionella astrologer och nummerologer att konsultera som lätt kan beskriva ditt horoskop, namn nummer, mästartal, angel numbers och livstalsnummer.

Numerologi, horoskop, astrologi, stjärnor planeters positioner och betydelser, solen och månen. kristaller, tarotkort, symboler, andlighet, medial vägledning kan vi använda oss av när vi tar viktiga beslut i livet.

Nature

19 Comments

Leave a Reply