JupiterRaise Consciousness

Jupiter Neptune Conjunction in Pisces 12th April 2022

Artikel av: Maria Danielsson, 9 Mars 2022

Copyright Mariablogg 2022. All rights reserved

Vad kommer att hända 12 april 2022?

Vattentema med vattenproblem. Stormar, vattenflodvåg nära kustlinjen, översvämningar, jordskred, regnoväder. Ubåt., Vindhastigheten kommer att öka. Orkanstyrka, Magnetiska dragningskraften. Eld och Vulkanutbrott kan även ske. Vi ser redan nu i nyhetsrapporteringen bilder på översvämningar i Australien.

Planeten Jupiter som är i konjunktion i fiskarna kommer expandera allt den kommer åt. Starka känslor och tårar vill ut. Både positivt och negativa aspekter finns med under denna tidsperiod under våren. 

Neptunus är en Gasjätteplanet, vattenplanet. Fiskarna är ett vattentecken inom astrologi. Detta innebär ett dubbelt vattenelement tema. Fiskarnas tecken och planeten Neptunus. Planet Neptunus inom astrologi är förknippad med Andligt uppvaknade, dagdrömmar, illusioner, förvirring, skuldbeläggande, missbruk, fantasier, ovilja att se sanning och verklighetsflykt.

Spiritual Awakening upgrade

Datumet 12/4-2022 står för en ny början av frihet. Datumet representerar en andlig uppvaknande process. Detta sker för de människor som ännu inte har ”vaknat”. De finns ju människor som har varit vakna och är medvetna sedan årtionden tidigare, men inte fått sin röst hörd eller vågat prata. Du kan nu vakna upp till livet och blir mer medveten om vad som sker runtomkring dig. Detta kan innebära explosiva känslor och energi kan blossa upp i din närhet och i omvärlden.

Du ansvara för det du vill uppleva! Plocka bort rädslan inom dig eftersom den hindrar människan i uppstigningsprocessen. Ta bort alla fördömanden! Är du ett kontrollfreak? Lägger du dig i andras liv och kontrollerar utgången? Är du en Besserwisser som vill alltid ha rätt i diskussioner till varje pris. Ändra dina tankar, kropp och ord. Det är en Ego död – En identitetskris till en pånyttfödelse av ditt nya Jag och liv. Vi övergår till att tänka mer med hjärtat än hjärnan. Detta är en uppgraderings process i alla dina relationer både på arbetet och i familjen samt övriga relationer i din omgivning.

Vem är du och vem vill du vara i framtiden?

Ett spirituellt andligt uppvaknade kommer att ske i kollektivet för de ”zombies” som sover. De som vill fortsätta sova eller inte fattat galoppen, poängen med livet kommer att välja den livsväg, karmaväg och livsöde de väljer att leva av fri vilja. Stanna kvar på lägre mörka energier, tidslinje och vill inte förändra sig. Vi andra medvetna går framåt och ser en ny värld bildas. Vi vill ta emot dessa fantastiska solenergier som nu finns omkring och uppgradera dig.

Allt handlar i grunden om Ljusaste ljusa mot de mörkaste mörka. De har vi redan vetat om i flera generationer genom böcker, filmer, Tv-serier, video, dataspel, sånger, teater, dans, information, Magazine, artiklar och nyheter. Nästan all information finns tillgänglig presenterad framför oss men vi måste läsa på.

Själv kommer jag ihåg från min barndom där jag fick läsa författaren J.R.R Tolkien (född 1892) The Lord of the Ring hans version av symbolism och metaforer av ljuset och mörkret. Tolkien född på1800-talet informerade om legender för omvärlden.

På 1960-talet kom James Bond framtids realistiska filmer och på 1980, 90-talet kom fantasyfilmer, Actionfilmer, ET, Aliens, Star Wars, Tillbaka till framtiden. För barn och ungdomar på 2000-talet kom böckerna om Harry Potter som beskriver ljuset och mörkret på ett barnvänligare sätt. Listan kan göras längre men du förstår att historia upprepar sig i cirklar. Information har funnits framför våra ögon men vi har inte riktigt vågat se, höra, känna, ta på eller begripit informationen av olika anledningar.

Det är en helande och transformativ process som kommer

Frekvenshöjningar sker redan nu på jorden, men den 12 april blir ljuset starkare. Solstormar och starka solstrålar. En del människor får uppstigningssymtom och förstår inte varför. Symtom i kroppen kan uppstå såsom yrsel, huvudvärk, trötthet, svårt att sova osv. Det är solen som strålar klarare. Det är ljuset och frekvenshöjningen som vi känner av. Du bearbetar gammalt skräp, inre sår och känslor som vill upp till ytan. Relationen till dig själv och andra människor processas. Du kan inte ta med dig ditt gamla trötta Jag och problem in i den nya tidsåldern. Detta kan även bero på din trötthet och utmattning att du processar ett skuggarbete dagtid och nattetid. Jordens frekvenser höjs vilket leder till att din kropp höjs också vare sig du är medveten eller omedveten om det. Världens befolkning det vill säga (kollektivet) håller på att vakna upp i sitt medvetande. Hur många procent av befolkningen vet jag inte? Men det allra bästa vore om alla vaknade upp till en ljusare värld. Datumet den 12 april handlar även om hur mycket ljus kan du ta in i din kropp, dina celler, vatten, blod, organ och DNA. Det handlar om att våga ta emot mer ljus i kroppen och hålla kvar det. Vi absorberar mer ljus och högre ljus med information. Ljus är information.

Gå ut i naturen på en skogspromenad och håll ansiktet i solen några minuter och titta in i solen utan att blinka. Du kommer att lägga märke till att varje dag nu i vår och speciellt under Spring Equinox, vårdagsjämningen kommer skillnaden att vara markant. Det är klarare i vattnet, luften och i marken.

Följ med i flödet och ta bort rädslan och dömandet. Följ Moder Gaia i hennes inre frekvenshöjning. Var tacksam för att du lever idag! Vår andlighet kommer att bli starkare. Vår intention kommer fram mer i den nya tidsåldern. Vi har gått från Fiskarnas tidsålder och nu är vi inne i Vattenmannens tidsålder. Du får själv ta reda på fakta om de olika tidsålderns tema. Det är ett stort Energiskifte som har skett och kommer att ske i framtiden för kommande generation fram till nästa stora datum år 2032.

Stå stadigt på berget!

Moder Gaia

Det som sker detta datum 12 april är att ljuset från solen blir starkare.

På vilket sätt? Ljuset och solstrålarna kommer nu från alla fyra håll. Uppifrån himmeln, höger och vänster sida om dig samt ljus underifrån jorden. Moder Gaia betyder livet. Jordens sanning kommer upp. Enligt den grekiska mytologin var Gaia en Gudinna för jorden, fruktbarhetens och moderlighetens gudinna. Hon Gaia ser till att mänskligheten sköter om jorden på rätt sätt. Har vi skött om vår Moder Jord på senaste tiden? Svaret är Nej! Om det inte sker så kan hon hämnas med stormar, flodvåg, vindstormar, regn, orkan, jättevågor, tsunami, Blixtar, Åska, Eld, vulkanutbrott, jordskred. Tänk även på Jordens resurser och Naturtillgångar, Olja, El, Energi, Dricksvatten, kärnkraft osv.

Enligt den grekiska mytologin har Moder Gaia makt att säga till. För att människan ska vakna till liv och få en Awakening process. Läxan blir att vi ska vara mer medkännande, enade, känna empati, samhörighet och vara mer kärleksfulla mot varandra. Höja människans medvetande, upplysning och höja kärleksvibrationerna i kroppen.

Moder jord och hennes fyra krafter är:

Jord, Luft, Eld och vatten. Gaia jord är luften du andas och vattnet du dricker. Marken du går på och Solen du tar in i din kropp. Ordning kommer att återställas. Moder jord är den skapande och födande kraften.

Det är viktig att du lever i balans med Moder jord

Dina manliga och kvinnliga energier ska flöda fritt i kroppen. Var Gudscentrerad i hjärtat och finn en inre ro och sinnesfrid. Känn livsglädje och lev i tacksamhet. Tänk på Moder jord som ett berg. Även om det stormar, oväder med regn, snö, hagel, åska, översvämningar så står berget stadigt kvar. Vi ska med uppstigningsprocessen stå stadigt kvar och vara flexibla. Lära oss att vara stolta trots storm runtomkring oss. Jag vill använda en metaforisk bild. Ett berg står orubbligt trots krig, drama och jättevågor. Spiritual Awakening upgrade i april månad är en reningsprocess, en Detox period som gör oss ljusare oss starkare tillsammans som kollektiv. Vi är som berget: Trygga, stabila och stadiga.

Se allt med öppna ögon

Det vi talar högt om och tänker på i vårt dagliga liv expanderar. Lita på din intention, din insikt och den första känsla du får när du tar emot information eller ser bilder. Krig är mörker. Gamla historiska krigstrauman spelas upp. Det skapar panikkänslor hos folket, stress, ångest och kan leda till depression. Försök att se bortom illusionen, matrixen i 3D bilder med egna ögon. Allt du ser med ögon och bilder registreras i din kropp. Media nyheter vill att du ska få en reaktion, reagera och ta action. Drama, panikkänslor och masshypnos. Din reaktion på bilder ger tänkande tankar som manifesteras. Det är viktigt att Du har en inre kompass och själv kan navigera i informations djungeln. Vad som är sant eller vad är lögner? Du kan själv känna in och tona in i hjärtat. Är detta sant? Ja eller nej. Vi kommer att använda och tänka mer med hjärtats intelligens. Vad lägger du idag din livsenergi och känslor på? I dagsläget är det mer angeläget att fokusera intentionen på Fred och Enhet. Vi är enade! Vi kan skifta det kollektiva medvetandet med kärlek. Det är viktigt att vi alla i världen tänker, talar om fred, frihet, kärlek och det är det vi kommer att uppleva.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är red-hart.Mariablogg.se_-1-300x278.png

Love and Light

MARIA

Oavsett om Du tror på Astrologi eller på universum så är dessa Youtube video värdefulla för dig. Tro eller icke tro det är frågan?

Länkar:

Astrologi:

Pam Gregory

Pam talks about the important conjunction between Jupiter and Neptune on 12th April at 23° Pisces.

https://www.youtube.com/watch?v=G9aOzSXJtQc.

Vad händer i Mars?

Full moon in Virgo 18th March 2022

Awakening:

Catherine Edwards

Catherine channel is to Raise Consciousness. Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCuyC9GVxBsU_9khv1DQJ4Lg

https://www.youtube.com/channel/UCuyC9GVxBsU_9khv1DQJ4Lg

JeanClaude BeyondMystic003

Discover your super power and Develop self-Mastery. Youtube

https://www.youtube.com/c/JeanClaudeBeyondMystic003/featured

Fakta länkar:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gaia#Moder_Jord,_k%C3%A4llan_till_allt_liv

https://en.wikipedia.org/wiki/Four_stages_of_awakening

https://en.wikipedia.org/wiki/Awakening

https://sv.wikipedia.org/wiki/J.R.R._Tolkien

5 Comments

  • zoritoler imol skriver:

    What i do not realize is actually how you’re not actually much more well-liked than you may be now. You’re so intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always maintain it up!

  • gralion torile skriver:

    Great post, I believe people should larn a lot from this site its rattling user pleasant.

  • zoritoler imol skriver:

    Attractive element of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to claim that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing for your augment and even I fulfillment you get admission to constantly rapidly.

Leave a Reply