Artikel av: Maria Danielsson, 13 maj 2022

Copyright Mariablogg 2022. All rights reserved

Världen behöver en och lugn sammansatt jord 

<!– Google tag (gtag.js) –> <script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CNG4MH2100″></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(’js’, new Date()); gtag(’config’, ’G-CNG4MH2100’); </script>

Det krävs nåd, barmhärtighet, vänlighet, generositet, tålamod och ödmjukhet. Du söker efter höga ideal, moral, etik och integritet. Nåd handlar om godhet från hjärtat utan dolda fördelar, korruption, vänskapsförtjänster, smickrande list, maktmanipulation, pengar, girighet, medvetna missförstånd, hårt språk, rivalitet och svek. Skickligt ljugande, håna, mobba, kränka, hat, våld, svinhugg, mygel, fiffel, huvud i sanden mentalitet, sitta still som en anka och ständig denna förnekelse i viktiga ansvarsfrågor. Detta beteendemönster och vanor leder till en toxic – kultur inom alla områden. Samhället i stort, i kollektivet, på arbetet, i olika miljöer och kontexter. Vem gör vad? När? Hur? Varför? Vems ansvar? Det är en ”Dog-eat-dog world competition´. Den starkaste, aggressivaste och högst skällande hunden (symbolik den slingrande ormen som biter motståndaren) tar flest marknadsandelar. Eller så kanske är det de personerna som sitter tysta i bakgrunden och tittar på spektaklet som kammar hem de stora vinsterna.

Du kanske har ställt dig frågan:- Vad kan jag göra under tiden? Förändringar av olika miljöer, kulturer, religioner, inriktningar, ledarskap, maktskifte, förd politik, ledarskap, lagar, pengar system, etik och moral, sunt förnuft och utveckling kan ta tid. Tills dess är huvudfokuseringen på visionerna om hopp om fred och bättre balanserad harmonisk framtid. Det viktigaste är du. Din relation till dig själv och livet. Hur når du dina mål? När livet är kul och glädjerikt så blir allt lättare. Du blir en gladare, snällare och trevligare person som strålar ut ditt inre gudomliga ljus till din familj och till de personer du möter i ditt dagliga liv. Lev här och nu! Du blommar ut som en vacker blomma och älskar livet. Du lever i sus och dus. Du går på din livsväg och du tillför världen det du är bra på.

Hur ser det kommande halvåret ut för dig?

För att lyfta upp våra hjärtan behöver vi se, höra och känna skönheten runt omkring oss. Följ liveflödet och känn vitaliteten. Stå i ditt ljus och gå ut i naturen. Förankra dig i moder jord. Det är nu tid till att så dina frön i marken. Mitt råd är att rensa ut ogräs och all gammal historia som finns i marken innan du planterar nytt. Släpp taget om det som inte fungerar. In med det nya och ut med det gamla. Inom alla livsområden.

Dina visioner och mål sår du nu i bördig jord. I maj månad är det tid att så stora frön till skördefesten i september månad. Istället för att titta på mobilen, Ipad, lyssna på radio, se på Tele-vision och dricka coca-cola, Energidrycker så börja tänka på vad som ska ske i ditt liv till hösten. Hur ser din drömtillvaro ut i höst? Flyttar du? Bor du kvar? Byter du karriär? Studerar du på universitetet eller går du på en kurs? Skaffar du hund? Nya vänner? Renoveringsprojekt på gång? Reser du bort i sommar? Börjar du motionera och äta hälsosammare? Få en bättre sömn? Har du en andlig längtan? Vad vill jag utveckla och lägga min tid på? Det tar tid att plantera och låta plantan gro och växa. Idag tar du ett steg framåt och målar din tavla och ser drömbilden framför dig. Måla din tavla med klara färger: Guld, vit, rosa, lila, orange, gul, röd, silver, grön, blå, turkos. Undvik att måla med färgen svart. 

Frihet är att leva ditt liv utifrån din fulla potential

Jag anser att världen behöver Nåd och höga ideal för att kunna utvecklas och förändras till det bättre. Både negativa och positiva yttre händelser påverkar dig. När du sår dina frön och drömmer om dina livsmål och den livsväg du väljer att gå på kan mirakel ske. Kom ihåg att: Det inre innehållet i fröet är styrkan inte det yttre innehållet. Det är viktigt att uttrycka din fria vilja i flera färger. Du kan ändra dina vanor, beteendemönster och tankar. Du kan ändra hur du gör. Skapa en ny verklighet. Pusselbitarna kommer att falla på plats och du kommer att må bra i de livsval du gör.

Jag uppskattar bergen, utsikten och skidåkning 

Här i texten ser ni bilder tagna i Påsk när jag var i fjällen och njöt av det vackra landskapet. Det var en tid för vila, avkoppling och reflektion.

Citat:

Människorna de ska frodas som en trädgård och blomstra som en vinstock.  

Gamla testamentet, texten ur Hosea

MARIA

2 Comments

  • zoritoler imol skriver:

    Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for rookie blog writers? I’d genuinely appreciate it.

Leave a Reply