Artikel av: Maria Danielsson, 4 juni 2022

Copyright Mariablogg 2022. All rights reserved

Datumet 6 juni 2022 en av årets kraftfulla dag med trippel nummer 666. Numerologiskt är 666 en kraftfull dag!

Det kommer en viktigare energimässigt kraftfullare dag lite senare i år. Jag väntar med att berätta om det datumet Vi fokuserar på månaden juni månad och energifrekvenserna som äger rum.

6/6 2022

År 2022 är numret 6.   2+0+2+2=6

Dag 6, Månad juni 6

Lägger du till kl.06.00 är koden 4 stycken 6666

Trippelkoden är 666

Du har säker sett denna sifferkombination dyka upp i världen och undrat vad den betyder? Är det Djävulens nummer eller är det möjligtvis ett kärleksfullt änglanummer? Du väljer vad du tror på.

Enligt numerologi, talsymbolik är 666 Djävulens tal. Vilddjuret en ond demon och kraft. Talet är starkt förknippad med ondska i populärkulturen. Du har sett talet i skräckfilmer, designkonst eller musikstilar. De människor som är Antikrist brukar använda numret och ”vilddjurets märke” i pannan eller skrivet i handen eller osynligt skrivet pentagram. Du säljer din själ! Medvetet eller omedvetet. De som har vilddjurets märke tar själva avstånd från Gud.

Källa: uppenbarelseboken (14:9, 19:19-21)

De tio budorden

Vad säger Budorden 1 och 3?

  1. Du skall inte ha andra gudar vid sidan om mig
  2. Tänk på att hålla sabbatsdagen helig. Söndag.

Du har brutit mot det första budet. Dyrka djävulen och dyrka pengar.

Det tredje budordet handlar om att hålla sabbatsdagen. Söndag helig.

Vad betyder nummer 6?

Nummer 6 är en symbol för balans och harmoni. Ovillkorlig kärlek, ljus, generositet och medkänsla. kärlek, ärlighet, service, rättvisa, tro, fred och osjälvisk tjänande till mänsklighet.

I bibeln står det att människans tid till arbete är 6 dagar i veckan. Den 7 dagen ska helgas. Söndagar är förknippad med vilodag. Då var det andliga viktigt. Idag åker de flesta till stan eller stora köpcentrum och shoppar ännu mer prylar, teknik och slit och släng saker. Varför? För att finna tröst och lycka. Du blir lycklig en kort stund efter köpet tills nästa begär uppstår. Förr i tiden gick man på mässa i kyrkan, åt söndagsmiddag, motionera eller ut i naturen för att få kontakt med Gud och sitt högsta jag. Mitt råd är till dig: Sitt ned på en stol och stilla ditt sinne!

Under denna 666 trippelkoden ska du tänka över ditt materiella liv

Människans hårda arbete, slavkamp och slit för att få ha ett välståndsliv får inte ta över makten. Hårt arbete, strävan efter total kontroll och styrning över tillvaron får inte helt ta över. Människor springer som tama möss åt olika håll i hamsterhjulet och jagar ännu mer. Pengarnas makt över människan för att behålla sin fina status, titel, livsstil, bil och finansiellmaktställning. Människan följer med beundran ”pengars makt”. Fascinationen och tillbedjan av att leva ett flott välståndsliv blir en slags gud och tillbedjan av pengar. Man följer vanliga människor och kändisar på social media för beundran över att de är lyckade och perfekta. Det enda man lever för är att jämföra, tävla efter uppmärksamhet, titta på och fördöma andra människor. Själva processen bidrar till en media hets som inte är av den verkliga världen utan en uppbyggd fantasivärld som man följer varje steg blint. Vi lever i flera världar samtidigt.

Bibeln påvisar att människor får ”vilddjurets märke i pannan eller i handen” för att de följer det med beundran och är köpta och uppslukande. De säljer och köper sin själ och lägger makten i andra människors händer. En sådan aktning i så stor utsträckning att de tillber pengar och inte Gud. Detta kallas för Antikrist.

Det Kristendomen i Bibeln varnar för bör att låta en “trosbekännelse till vilddjuret” prägla tankar, handlingar och social gemenskap. Historien upprepar sig. Vi människor varnas för att hänge oss till det som vilddjuret djävulen och pengar representerar samt korruption. Det här vilddjuret symboliserar världens politiska system som härskar över ”varje stam och folk och språk och nation”. Källa: (Mosebok 6:4–9). Uppenbarelseboken 13:7)

Talet 666 har en negativ klang och enligt mig så skulle jag inte vilja ha detta nummer frivilligt. Jag skulle aldrig vilja ha ett hotellrum med detta nummer. Husnummer, bilregistreringsskylt. Varje gång jag ser sifferkombinationen stannar jag upp och lägger märke till budskapet.

Vad händer energimässigt under juni månad?

Energierna och vibrationerna i juni är transformativa och helande. Nästa stora energipåslag är Fullmånen i skyttens tecken 14 juni, 2022. Därefter kommer sommarsolståndet, Midsommar som inträffar den 21 juni. Årets längsta dag och kortaste natt. Vi firar kärleken, fruktbarhet och sommarens återkomst. Jag har ett tidigare blogginlägg om Midsommar som du kan läsa.

Vad händer 6/6 – 2022?

Denna dag har talsymboliken 666. Det är Sveriges nationaldag men huvudfokus i media kommer att vara på Queen Elizabeth II’s Platinum Jubilee. Drottningen har suttit 70 år på tronen. Fira Elizabeth II liv och allt hon har upplevt.

Det är dags att se världen med andra ögon. Ändra ditt perspektiv och dina tankar. Nya tankebanor, vanor och beteendemönster blir viktigare för dig. Du gör upp planer och mål. Balansera ditt materiella välståndsliv. Arbete, karriär, pengar, hem, familj, relationer, hälsa, välmående och personliga situationer i ditt liv. Talet 6 har vibrationerna och energin av villkorslös kärlek, balans och harmoni. Hem och familj.

Gör en kalkylerad budget för att få klarhet

Pengar är ett känsligt ämne att prata om men ibland måste man diskutera pengasituationen både privatekonomin och världsekonomin. Under juni månad kommer detta tema påverka kollektivet.

Var stabil, lugn och se över din er budget. Bensinpris, krig, boräntan höjs, elpris, löjliga skattehöjningar som sker stegvis exempelvis plastpåseskatt. Aktiebörsen är i rörelse upp och nedgång, transportvaruleveranser är försenade, brist på varor, högre globala matpriser, flygpris och flygkris i Europa och övriga kontinenter samt inflation. Listan kan göras längre över de problem som finns.

Spara, var stabil och ta det lugnt med din ekonomi. Se över dina lån och ekonomiska tillgångar. Du måste ta tillbaka kontrollen! Det ska finnas en medelväg i din budget. En del människor överdriver. Slösar pengar på onödiga saker. En del människor är totalt motsatsen dumsnåla. Slösa eller vara snål? Inga överdrifter åt något håll! Du bör finna en balans och harmoni i allt du gör. Du kanske har ohälsosamma vanor och betande mönster som är svåra att ändra på. I grunden handlar det även om vilka uppväxtförhållanden, villkor och miljö du har fostrats in i. Arv, historia, kultur, land, vilka ekonomiska sår som finns i din barndom som du har tagit med dig.

En annan synvinkel är att du har ju fötts in i en miljö som påverka din syn på pengar i den miljökontext du vistas i. Överklass – Medelklass -Arbetarklass-och ja, människor som är ännu fattigare än du. Det är klart att det är svårt att ta sig ur dessa fack, boxar, mallar och klassamhälle som råder. Du vill ur en klass och stävar framåt. Man lever som man lär sig utifrån den bakgrund och uppväxtvillkor du har fostrats i. Men oavsett klassbakgrund och kultur så kan man prestera en budget och tänka efter vad som gör en lycklig i livet. Allt handlar i grunden om hur du hanterar dina pengar? Du kan lära dig hur du handskas förnuftigt med pengar.

Vad värdesätter du? Vad får jag för mina pengar? Vart fokuserar jag min intention på?

Finn klarhet och balans med att se över din ekonomiska livssituation. Det skapar enorm oro, ångest och frustration när pengarnas värde sjunker. Inflation och priset går upp på allt från tjänster, service, boendepris, mat och bensin. Alla människor bli drabbade i alla globala länder och samhällsklasser. Frustrationen och argumenten om att utgifterna är högre än inkomsterna. Ditt jobb är nu är att visa för dig själv och din familj att goda värderingar råder. Se över dina värderingar och värdet på pengar du tjänar. Alla timmar du spenderar ska du få valuta för din tid. Din familj, partner, affärspartner, arbete, organisation, myndighet, institution, företag, land, politiker. Bör samverka och ha en gemensam samsyn på pengars värde. Värderingssystemet och pengsystemet bör ses över grundligt.

Är ni egoistiska och själviska?

Tar du mer än du ger ifrån dig. Roffar åt dig, stjäl på andras bekostnad? Bedrägerier, falskhet, intriger, förnelekse, missbruk och mygel för att vinna ännu mer pengar och få maktövertag. Möter du människor dagligen som har andra värderingar och synsätt än du? Vad ska du göra?

Är den globala världsekonomin i obalans eller i balans?

På grund av olika värderingssystem så kan det bli slitningar mellan relationer, familjen, släkten, arbete, företag, kommuner, stat och länders ekonomiska statsskuld och BNP. Den som har mest pengar i världen styr och pengar styr människan. Hur då? Genom manipulation, kontroll och makt. Alla människor behöver pengar för att överleva. Var och en ansvarar för sin ekonomi. Besvikelser, svek, hot, onödiga dramasituationer leder till ännu mer förlust och olyckliga omständigheter för alla inblandade parter. Tänk om och tänk efter för att finna en klarhet i rådande situation. Gör om och gör rätt värderingssystem. Att prata pengar och plånbok är känsligt för alla människor, men ett viktigt ämne man bör diskutera utan dåligt samvete. Säg vad du behöver säga på ett budgetmöte eller i hemmamiljö. Fakta är att idag gör du kalkylerad budget som du presenterar och sammanfattar för att få balans i räkningarna. I sin tur skapar det klarhet och bättre förutsättningar för alla. Därefter kan ni gå framåt till en bättre och ljusare framtid.  

Vad spenderar du pengar på? Är det värt pengarna?

Du vill göra grannen eller din vän grön av avundsjuka och köpa hem senaste dyra design utekolgrillen? Är det lycka för dig? Varför?  Köpa en klänning för flera tusen kronor? Spendera du onödiga pengar på smink, skor, kläder, handväska, lyxiga bilar, klockor, blommor, trädgård, sportpryl, möbler, senaste tekniken, dyra resor och på stora fester. Spendera pengar på fåniga konst som är dyster eller fula dyra konstinstallationer som ingen förstår sig på eller tycker om? Tanken på pengar kan ge oro och rädsla. Du måste balansera dig. Jorda dig och kunna manifestera överflöd. Trippel Koden 666 den 6/6 ber dig att du måste ha en balans mellan den materiella världen och den andliga världen. Nästan allt i världen kan köpas för pengar. Du kan köpa och fixa till din kropp, ditt hår, naglar och ansikte. köpa tjänster till allt och få service. En del köper ’kärlek’, vänner, karriär och status för pengar. Köpa sig ett lyxliv.

Du kan sälja din själ för pengar. Men det är en sak du aldrig kan köpa och det är andlighet. Det är ett inre arbete som kräver hårt arbete, tålamod och disciplin. Det inre arbetet måste du själv göra för att bli en Mästare och nå en hög status inom andlighet. Det kräver flera års av kunskapsinlärning, visdom och inre arbete för att bli hel i både kropp och själ. Alla 12 chakran ska vara rena och öppna och flöda av livsljus som strömmar genom hela kroppen. Livsflödet flyter på och din yttre värld manifesteras med kärlek och med direkt manifestation. Det handlar om självkärlek och att älska sig själv. Ingen person kan göra transformationsprocessen åt dig samt inga pengar i världen kan göra jobbet. Under denna tidsperiod ska du tänka över:

Stå stadigt på jorden och lys som en Fyr

”Låter pengar helt ta makten över våra liv”

Förändra dig och försök att hålla en balans mellan dina materiella mål och ambitioner och ditt andliga jag. Du bör ha en balans i ekonomiska frågor, med fokus och tro på det andliga. Du har en kropp och en själ. Höj din vibrationsnivå och kärleksfrekvens så mår du bättre. Ditt liv består även av en spirituell resa in en gudomlig själsplan. Tro på Gud universum eller inte tro på Gud? Det materiella pengar välståndsliv kommer med resans gång men att leva enbart för ett materiella tillgångar och pengar kan bli förknippad med tung oro och rädslor. Du blir olycklig i jagandet efter att behålla makt, status och pengar. Du springer fortare och högmod kommer före fall. Du ser detta när du läser dagstidningar, nyheter eller hör om kända företag, VD, politiker och ledare som gör bakslag, misstag, gör ingenting och förluster. Vad hände? Det blåser hårt på karriärstoppen. Vilket kan leda till stresstankar, hälsoproblem och senare till sjukdom i kroppen. Du måste ha en balans mellan den materiella världen, familjelivet, fritidslivet, vänner och övrigt socialt liv. Värdesätt din tid i pengar. Vad ger och vad tar tid.

Dörren är öppen! Under juni månad har du chansen att förändra dig och gå in i nya dörrar. Du väljer om du vill gå in genom nya dörrar som öppnas upp för dig. Du måste vara redo och lämna det gamla ego bakom dig och släppa taget om det som inte längre fungerar. Nya människor, platser, länder, situationer, relationer, arbeten, möjligheter, drömmar, står bakom varje ny dörr.

Var öppen för att ta emot hjälp, kärlek och stöd från både människor och änglarna eftersom det finns där om du ber om hjälp. Änglarna kan läka din brist på pengatänket och du kan balansera upp dina energier. Pengar och materiella jordiska ägodelar är en stor del av ditt liv. Ge dina tankar om förlust, brist tänkandet, hopplöshet och oro till änglarna. Be och du får svar. Du fokuserar på att göra ditt bästa varje dag utifrån din livssituation. Du tar action steg framåt. Din uppgift nu är att var jordad, stabil och balanserad inom alla livsområden.

Gå ut i naturen för att få inre balans och harmoni
Moder och barn

En ljus framtid väntar på dig om du gör det inre arbetet. Lycka kommer inifrån hjärtat. Det är tid att ta hand om din spirituella utveckling. Se klarhet i allt du ser med öppna ögon. Se situationen från ett högre perspektiv som en Örn. Flyg över problemet och finn en lösning. Om du har en blockering i tredje ögat så öppna upp. Rensa och detoxa allt som inte verkar för ditt högsta bästa jag. Det inre arbetet handlar om självkärlek. Ditt hjärtchakra och tredje öga ska samverka i balans för att kunna se bortom illusionen av 3D Matrix världen. Stärk upp din intention. Ditt klarseende och klar hörande. Se bortom illusionen av verkligheten. Du måste höja din medvetande nivå och göra en frekvenshöjning. Var optimistisk och ha tilltro till den universella kraftens som guidar dig framåt i livet. Idag fokuserar du på en positiv vision för dig själv. Du är medskapare till din verklighet. Sammanfattningsvis vill jag som Coach att du tar med dig några frågeställningar som du kan reflektera över.

Frågeställningar:

-Vad är värd din tid?

Tjäna ännu mer pengar, arbeta hårdare fler timmar, karriär, titel, priser, tävling personliga upplevelser, andlighet, relationer, hem, familj, barn, vänner, husdjur, husbil, båtliv, golf, häst, Sport, sommarhus, fritidsaktiviteter, resor, ny teknik, dataspel, god mat, shopping, nöjesliv, god hälsa, ett rikt socialt liv.

– Vad vill du uppleva?

 – Vad vill du skapa för liv?

– Vart lägger jag min energi och fokus på?

– Vad ger dig styrka?

– Vad ger mig lycka?

Handskrivna kärleksbrev kan du inte köpa för pengar. Det krävs passion, glädje, handlingskraft och kreativitet för att skriva.

MARIA

20 Comments

Leave a Reply