Artikel av: Maria Danielsson, 2022-07-28

Copyright Mariablogg 2022. All rights reserved

Tiden är inne för lejonportalen som äger rum och aktiveras från den 27 juli och har sin fulla potential fram till frekvenshöjning den 8 augusti 2022 Astrologiska väderprognoser med kraftfulla kosmiska händelser under slutet av juli och augusti månad. Först ut är den 26/7 som kallas för ett nytt år. En ny cirkel och ett nytt kapitel skrivs. Välkomna moder Jords pånyttfödelse. Denna dag då stjärnan Sirius och solen stiger tillsammans. Stjärnan Sirius är en av de lysande stjärnorna vi kan se på stjärnhimlen. Det är fantastiska healing energier som kommer in.

Nymånen den 28 juli i Lejonets tecken

Med Nymånen kan människan ta till vara på lejonets inre eldkraft och mod. Grattis alla lejon nu är det din tid. Nymånen är en nystart. Lejonet är ett eldtecken och det är starka energi till nystarten till förändring. Du gör själv det inre arbetat utifrån hjärtat och du förändrar din energivibration. Din högsta intention talar till dig och du lyssnar inåt på vad som är rätt eller fel. Det handlar om höga ljus från solen och transformation. Jordens kraftfulla leylinjer aktiveras till högre frekvenser under denna period. Det är många `Ljusarbetare´- De människor som är medvetna, vakna och som vill vara med och hjälpa jorden Gaia underifrån och mänskligheten till att förhöja energin, kärleksvibrationerna och ljuset på dessa kraft leylinjer.

Leylinjer i Världen

Leylinjer är raka linjer som går genom hela världen. Dessa platser är geografiska, historiska och mytologiska färdvägar med energiströmmar. 

Vad är en Leylinje?

Det handlar om jordens viktigaste kraftplatser, magiska platser och landmärken. Jag nämner de kändaste leylinjerna och kraftplatserna som finns i världen.Tänk på att varje landområde har sina kraftlinjer och magiska kraftplatser. De är både kända och okända för allmänheten.  Du har säker besökt en eller flera av platserna eller haft en tanke på att göra det. Människan känner sig dragen till ett land, språk, historia, religion, kultur eller landskap som man är nyfiken på att se, utforska och upptäcka. Det finns en energikod och historia i varje byggnad och land. Alla epoker är fascinerande och hemligheter finns i många historiska städer.

Geografi:

Stonehenge och Avebury i England. Jordens hjärtchakra ligger i Glastonbury. Lourdes i Frankrike, Pyramiderna i Egypten, Newgrange, Irland, Hessdalen i Norge, Ales stenar i Sverige, Bergen i Bosnien sägs vara pyramider, Rila i Bulgarien, Taffelberget i Afrika. Heliga bergen på Bali. Rotopounamusjön i Nya Zeeland. Atitlan är en sjö i Guatemala. Machu Picchu i Peru tillhör ett av världens sju underverk och har starka energiströmmar. Påskön i Chile är känd för sina stora stenstatyer. Palenque i Mexiko är ett tempelområde som tillhörde Mayafolket. Sedona i USA består av starka energivibrationer och det är ett stort spirituellt område.

pyramid
En Pyramid

Vad utmärker Leylinjer?

Dessa landmärken, kyrkor, Katedraler, stenrösen, stenkross, gravplatser, försvarsmur, fornborgar, slott, utsmyckningar, monument, obelisker som är en hög pelare av sten, pilgrimsleder, romerska och medeltida platser avger en speciell energifrekvens. Har du besökt en speciell magisk kraftplats? Det kan vara en katedral, palats, tempel eller en pyramid? Då vet du vad jag talar om. Du kan känna in historiens vingslag. Det går arrangerade resor till världens mystiska kraftplatser och har gjort det till en sport att åka och uppleva, känna in, inspireras och se världens heliga kraftplatser. 

Mars-Uranus -Norra Noden möts i Oxens tecken den 2 augusti

Det är ett viktigt planetmöte som äger rum innan lejonportalen och vi kliver in i den nya jorden med paradigmskifte och högre frekvensnivåer. Den 2 augusti 2022. Mars-Uranus -Norra Noden möts i Oxens tecken. Denna ovanliga trippel transit kan ta fram nya väntade och oväntade nyheter i världen i stort. Det är en het sommar på alla plan.    

Lejonportalen den 8 augusti 2022. En högre medvetandenivå väntar oss eftersom kärleks vibrationen stiger. Lyssna till ditt hjärta. Resultatet blir ett större uppvaknande av kollektivet med tankar och kommunikation i augusti månad tack vare dessa kosmiska händelserna som nu sker på stjärnhimlen. Nymånen den 28 juli, den 2 augusti trippel konjunktion av Mars, Uranus och den norra noden i Oxens tecken samt slutligen Lejonportalen 8 augusti 2022. 

<!– Google tag (gtag.js) –> <script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-CNG4MH2100″></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(’js’, new Date()); gtag(’config’, ’G-CNG4MH2100’); </script>

8/8 2022

Nummer 88 betydelse är ett högt andligt vibrerande talnummer. 8/8 – Dubbel 8. Siffran står för: 

Dubbel 8

Självförtroende, styrka, kärlek, välstånd, överflöd, rikedom, pengar, ekonomi. auktoritet. Vad talet symboliserar? Det är nu dags att kliva in i din personliga kraft och ha tillit till din inre styrka, kärlek och dra nytta av dina förmågor och gåvor. Du tror på dig själv och den livsväg du går på. Du har handlingskraft att fullfölja din dröm. Varje människa ansvarar för sin lycka. Dubbel Nummer 88 handlar om att sträva efter uppnå din fulla potential. Uppmuntran och stöd till att bli andligt, emotionellt, fysiskt och kroppsligt förankrad i nuet. Jorda dig med meditation, träning, rätt kost, sömn, sol, vitaminer och vatten. Tänk på vad som ger dig energi och vem, vad, vilka som tar din kraft. Du har tillit till dig själv att följa dina drömmar.

Ha en fortsatt trevlig sommar! Vi ses i september.

Love and Light

MARIA

2 Comments

Leave a Reply