Rådgivning

Är du redo för en meningsfull förändring? Jag ser fram emot att jobba med dig!

Jag är din vägledande livsdesigner

Jag som Coach vägleder dig till att välja livskvalitet, harmoni, följa ditt hjärtas röst, hitta passionen för livet och ditt inre ledarskap. Jag brinner för det coachande samtalet och personlig utveckling. Jag ger coachande sessioner som vägleder dig på djupet och mot ditt personliga växande. Få tillbaka gnistan, hoppet och livsglädjen. Bli mer självmedveten, en hel och kärleksfull människa inifrån och ut. Stärka självinsikt, självförtroende, självkänsla och ledarskap. Ett helande och framgångsrikt samtal bygger på aktivt lyssnande på klienten, hitta kärnfrågan, ta kvittot, Enligt T-Grow modellen. ställa kraftfulla frågor.
Jag som coach lyssnar och tar in, ger uppmuntran, varm, inkännande lyhörd, intuitivt ställa frågor och få stöd.

Utifrån dina frågor coachar Maria i ditt mognade, personliga utveckling. I en bra dialog finner vi din röst och inre kraft till att nå en förändring. De bästa svaren bär du inom dig. Dina egna lösningar utifrån dina behov. Vad har du för livsmål, visioner och drömmar? Vad är det som hindrar dig från att skapa ditt drömliv? Negativa beteenden, mönster, värderingar, tankesätt som är i vägen för att nå dina livsmål. Plocka fram dina starka sidor, egenskaper och lyft dig själv. Jag hjälper sig framåt till ditt drömmål. Se önskat läge. Vinsten med det?

Är du redo för en meningsfull förändring?

För dig som vill ha en rådgivande coach och mentor kontakta mig. Coachning sker via Skype- coachning, telefon-coachning eller e-mail. När du valt vilket coach upplägg, område och konkreta frågor kontakta mig i formuläret nedan så hör jag av mig och bokar in tid. Skriv ner ett tidsförslag på dag/ tid som kan passa dig bäst. Jag är tillgänglig enligt överenskommelse tidsbokning. Du får en bokningsbekräftelse till den e-post du angivit. En orderbekräftelse gäller som kvitto på din beställning därefter sker förskottsbetalning. Betalning via

Swish: 0708428509

Kontakt e-post: 

danielssonmaria1@gmail.com

Priser & paket

Jag följer din personliga utveckling. Ger framgång och relationscoachning i meningsfulla samtal. Jag är närvarande i samtalet och ger dig vägledning och råd. Coachning sker via Skype, telefon eller e-mail.

1 session

800 SEK

Inkl. moms

Avser 55 min session med max 5 st frågor per session.

4 sessioner

2300 SEK

Inkl. moms

Avser 4 st 55 min sessioner med max 5 st frågor per session.

Column

$ 99

Per Month

Exempel på frågeställningar i coachningen.

 • – Vad är ett rikt liv för mig?
 • – Vad är jag tacksam över?
 • – Vilka förändringar vill jag göra?
 • – Vad är framgång för mig?
 • – Hur ser mina mentala tankemönster ut?
 • – Vad är mina delmål och mål?
 • – Vågar jag lyssna på mig själv och mina behov?
 • – Vad styr mitt liv?
 • – Vad är mina talanger?
 • – Går jag i samma hjulspår?
 • – Är jag andlig?
 • – Hur kan jag ta steget mot mina drömmars mål?

Intuitiv coachning

 

Längtar du efter inre frid, mer flöde och livsglädje? Våga släppa taget om gammalt mentalt bagage och transformeras hela dig på djupet. Står du stilla? Meningen med livet? Kärlek i överflöd. För att leva ditt drömliv måste du ta ansvar och bli din egen chef och ledare. Bli självmedveten, erkänn dina brister och svagheter, arbeta på dåliga tankemönster och beteenden, vanor, ta ansvar för dig själv och våga lyssna inåt, stärk ditt egen värde, bli hel, självmedveten, stärk ditt självförtroende, våga växa i din personliga utveckling, bli trevlig och snäll mot dig själv. Hitta ledaren inom dig och följ ditt hjärtas röst. Finn ditt sanna jag och gå din livsväg. Kärlek är att lyssna! För mig är coachning läkning och helande i ett. Helande samtal, ord, affirmationer, tankesätt, målbilder, visoiner och vägledning.

Jag som livsdesigner coachar dig i ditt ledarskap och ger feedback. Klientens frågor, målbild och visioner ligger till grund för att kunna leva fullt ut och följa hjärtats röst. Jag tillsammans med klienten bygger upp en konkret livsplan. Bli självmedveten och en kärleksfull människa till sig själv och andra. Lev ett meningsfullare liv och du tar ansvar för din lycka, lust och livsglädje. Du är ledaren i ditt liv!

Varmt välkommen att boka tid!


SkypeTelefonE-postHur fungerar det?

Välj det paket som passar dig bäst, boka genom att fylla i kontaktformuläret på denna sida. Så snart du mottagit din bokningsbekräftelse betalar du, därefter är din bokning klar.

Kontakt via E-mail:

danielssonmaria1@gmail.com

Hur betalar jag?

Betala enkelt genom Swish eller Paypal.

      

Swish: 0708428509