Coaching

Är du redo för en meningsfull förändring? 

Jag ser fram emot att jobba med dig!

Maria Danielsson är din Livs coach och vägvisare.

Jag som Livs coach vägleder dig till att välja livskvalitet, harmoni, följa ditt hjärtas röst, hitta passionen för livet och ditt inre ledarskap. Jag brinner för coaching, mental träning, hälsa, välmående och personlig utveckling. Jag ger Individuell coaching sessioner som vägleder dig på djupet och mot ditt personliga växande. Få tillbaka gnistan, hoppet och livsglädjen. Bli mer självmedveten, en hel och kärleksfull människa inifrån och ut. Stärka självförtroendet, självkänslan, egenvärde och ledarskap. Ett helande och framgångsrikt samtal bygger på aktivt lyssnande på klienten, hitta kärnfrågan, ta kvittot enligt T-Grow modellen. Att ställa kraftfulla frågor. Jag som coach lyssnar och tar in, ger uppmuntran, varm, inkännande lyhörd, intuitivt ställa frågor och få stöd.

Utifrån dina frågor coachar Maria i ditt mognade och personliga utveckling. I en bra dialog finner vi din röst och inre kraft till att nå en förändring. De bästa svaren bär du inom dig. Dina egna lösningar utifrån dina behov. Vad har du för livsmål, visioner och drömmar? Vad är det som hindrar dig från att skapa ditt drömliv? Negativa beteenden, mönster, programmeringar, värderingar, vanor, hinder, tankesätt som är i vägen för att nå dina livsmål. Plocka fram dina starka sidor, egenskaper och lyft upp dig själv. Jag hjälper dig framåt till ditt drömmål. Håll drömmen levande!

Är du redo för en meningsfull förändring?

Coaching lämpar sig för allehanda livsfrågor – både av privatliv och professionellt

 Jag hjälper dig! Vad vill du uppnå? Mitt mål är?

Livsområde: Arbetsliv eller privatliv. Kontakta mig via E-post. Vänligen skriv ner önskad dag och tid. Jag hör av mig och bokar in tid för coaching. Du får en bokningsbekräftelse, coaching överenskommelse och en faktura sickas till dig. Coachning sker via telefon eller digitalt möte. Zoom-möte.

info@mariablogg.se

Priser & paket

Jag följer din personliga utveckling i process. Coachning per telefon eller digitalt möte. Zoom.

1 session

850 SEK

Inkl. moms

Avser 60 min session.

4 sessioner

3400 SEK

Inkl. moms

Column

$ 99

Per Month

Exempel på frågeställningar

 • – Vad är ett rikt liv för mig?
 • – Vad är jag tacksam över?
 • – Vilka förändringar vill jag göra?
 • – Vad är framgång för mig?
 • – Hur ser mina mentala tankemönster ut?
 • – Vad är mina delmål och mål?
 • – Vågar jag lyssna på mig själv och mina behov?
 • – Vad styr mitt liv?
 • – Vad är mina talanger?
 • – Går jag i samma hjulspår?
 • – Är jag andlig?
 • – Hur kan jag ta steget mot mina drömmars mål?

Personlig coaching

Längtar du efter inre frid, mer flöde och livsglädje? Våga släppa taget om gammalt mentalt bagage och transformeras hela dig på djupet. Står du stilla? Meningen med livet? Kärlek i överflöd. För att leva ditt drömliv måste du ta ansvar och bli din egen chef och ledare. Bli självmedveten, erkänn dina brister och svagheter, arbeta på dåliga tankemönster och beteenden, vanor, ta ansvar för dig själv och våga lyssna inåt, stärk ditt egen värde, bli hel, självmedveten, stärk ditt självförtroende, våga växa i din personliga utveckling, bli trevlig och snäll mot dig själv. Hitta ledaren inom dig och följ ditt hjärtas röst. Finn ditt sanna jag och gå din livsväg. Kärlek är att lyssna! För mig är coachning läkning och helande i ett. Helande samtal, ord, affirmationer, tankesätt, målbilder, visioner och vägledning. Jag som Livscoach coachar dig i ditt ledarskap och ger feedback. Klientens frågor, målbild och visioner ligger till grund för att kunna leva fullt ut och följa hjärtats röst. Jag tillsammans med klienten bygger upp en konkret livsplan. Bli självmedveten och en kärleksfull människa till sig själv och andra. Lev ett meningsfullare liv och ta ansvar för din lycka och livsglädje. Du är ledaren i ditt liv!

Varmt välkommen att boka tid!

[contact-form-7 id=”6304″]

Hur fungerar det?

Välj det paket som passar dig bäst, boka genom att fylla i kontaktformuläret på denna sida. Så snart du mottagit din bokningsbekräftelse betalar du, därefter är din bokning klar.

Kontakt via E-mail:

info@mariablogg.se

Hur betalar jag?

Betala enkelt genom faktura, kortbetalning, Swish eller Paypal.

      

Swish: 0708428509